На 21 март Любослав Пенев направи една година начело на

...
На 21 март Любослав Пенев направи една година начело на
Коментари Харесай

От Хебър с прочувствен текст в чест на Ел Голеадор

На 21 март Любослав Пенев направи една година отпред на Хебър. По този мотив формалният уебсайт на клуба разгласява специфичен материал за експерта. Ето какво написаха пазарджиклии:

" На 21 март 2023 година с настъпването на пролетта пристигна и възраждането на Хебър с идването на Любослав Пенев в Пазарджик.

За мнозина идването на треньор от подобен сан в клуб като Хебър (Пазарджик) бе огромна изненада. Промяната, която той донесе в отбора, завоюва място в сърцето на последователите на " зелените ". Противно на дузина спекулации за напускането му, той остана даже в най-трудните времена за клуба. Успя да стимулира играчите си и с даже по-малка група от 20 футболисти Пенев сътвори обединен екип и тим, който играе добър футбол и има вяра в успеха. Той в никакъв случай не си разреши да уточни някой персонално и да го упрекна за загуба или тъждество. Не даде ключа от кухнята или съблекалнята на никого и не разреши проблемите да го пречупят или отчаят. Заложи най-вече на български играчи и чеда на школата на Хебър и в никакъв случай не се оплака от контузени, осъдени или напуснали играчи.

Неговата непрекъсната работа даде резултат в тези 365 дни и Хебър ще играе полуфинал за Купата на България за първи път в своята история. Друга историческа страница, която Любо Пенев написа е присъединяване на Хебър в два поредни сезона в елита, а по всичко проличава, че това ще стане и за три сезона един след различен. Хебър се бори до края на всеки мач и не инцидентно побеждава с гол в добавеното време, което приказва и за положителната физическа подготовка на играчите. Неговият щаб построи професионални привички у играчите и безгранична обич от почитателите, които не инцидентно скандират името му на всеки мач. Но дано не бъдем голословни и да се обърнем към статистиката:

Любослав Пенев в Хебър

За състезание

Мачове: 36

Победи: 12

Равенства: 7

Загуби: 17

Голова разлика: 41-47

Точки: 43

Процент извоювани точки: 39,81%

За Купата на България

Мачове: 3

Победи: 3

Равенства: 0

Загуби: 0

Голова разлика: 5-2

Общо в публични мачове

Мачове: 39

Победи: 15

Равенства: 7

Загуби: 17

Голова разлика: 46-49

Дебют отпред на Хебър: 09.04.2023 15:15 25 кръг при семейството на Черно море (Варна) 0:1 ".
 Добри вести за Любослав Пенев и Хебър
Добри вести за Любослав Пенев и Хебър

Трима се завръщат след контузии
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР