На 21 и 22 май в София се състоя шестата

...
На 21 и 22 май в София се състоя шестата
Коментари Харесай

Габриел Вълков е новият председател на Младежкото обединение в БСП

На 21 и 22 май в София се състоя шестата по ред Национална отчетно-изборна конференция на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

Събитието имаше за цел да регистрира активността на организацията през последния двугодишен мандат и да избере нов ръководител, както и състав на Националния съвет на МО в Българска социалистическа партия.

На нея участваха ръководителят на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова, членове на управлението на партията, ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София Иван Таков, евродепутати, представители на организации, които си партнират с МО в Българска социалистическа партия, и други публични посетители. Близо 300 на брой бяха делегатите на конференцията от всички области на България.

Конференцията одобри отчета за работа на управлението на организацията през последните две години, който бе показан от досегашния водач на младите социалисти – Николай Бериевски. За ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия в мандат 2022 – 2024 делегатите избраха Габриел Вълков. Той завоюва със 163 гласа против другия претендент за поста – Станислав Стоенчев, който получи доверието на 106 от делегатите. През последните две години Вълков извършва ролята на ръководител на столичната организация на МО в Българска социалистическа партия, както и тази на интернационален секретар на обединяването в народен мащаб.

Конференцията избра и нов състав на Националния съвет на МО в Българска социалистическа партия. Бе призната и политическа декларация, с която Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия съобщи целите си в политически проект за идващите две години, измежду които се откроиха политиките в областта на младежката претовареност, следдипломната реализация, битката с демографската рецесия, наличното и качествено обучение за всички иосигуряването на достъп до просвета на всеки младеж.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР