На 21 и 22 февруари 2019 година в Юнашкия салон

...
На 21 и 22 февруари 2019 година в Юнашкия салон
Коментари Харесай

Започна планирането на националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2019”

На 21 и 22 февруари 2019 година в Юнашкия салон – Варна се организира началната планираща конференция за военноморското обучение с интернационално присъединяване „ Бриз 2019 ”, което ще се организира в западната част на Черно море през месец юли 2019 година.

В конференцията участваха офицери от командването на Военноморските сили и Флотилия бойни и спомагателни кораби, представители на Съвместното командване на силите, Сухопътни войски, Военновъздушните сили, ВВМУ „ Н.Й.Вапцаров ”, както и от Военноморски сили на Албания, Италия, Полша, Румъния, Съединени американски щати, Турция и държавни и неправителствени организации, които ще се включат в учението.

Заместник-командирът на Военноморски сили флотилен адмирал Георги Пенев откри планиращата конференция, на която се дискутираха въпроси от проекта за осъществяване на идното обучение, както и участващите сили и средства от българските и задгранични военноморски сили. Отделни работни групи разискаха задачите, дилемите и сюжета за учението, в това число и отработването на съответни епизоди по гражданско-военно съдействие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР