На 21 години Джудит вече носи на безименния си пръст

...
На 21 години Джудит вече носи на безименния си пръст
Коментари Харесай

Ето го зетя на Цеци Красимирова! Джудит, се сгоди за испанец 6 месеца след началото на връзката си

На 21 години Джудит към този момент носи на безименния си пръст годежен пръстен с черен елмаз, похвали се самата тя. Този вид драгоценен камък е един от най-скъпите и е бил подарен на момичето във връзка навършването на половин година от началото на връзката ѝ с млад испанец, за който най-малко към този момент в общественото пространство не е известно съвсем нищо. Едва откакто бъдещата младоженка сподели пръстена в обществените мрежи, майка ѝ пусна и на своя профил в Инстаграм фотография с младежа. Тя е направена на сватбата на Цеци с милионера Майкъл Струмейтис, която бе вдигната през май в древен палат в Барселона. Още тогава „ Уикенд” писа, че Джудит е била съпроводена от юноша, за който не са известни никакви детайлности. Сега младата двойка на собствен ред ще се стяга за женитба.

Със фотосите си дружно момичето и младежа поставят завършек на спекулациите, че Джудит върти обич с най-хубавия другар на своята майка – модела Мариан Кюрпанов. Тази клевета потегли, откакто двамата пуснаха няколко свои общи фотоси. Истината обаче е, че Кюрпанов постоянно е бил като роден чичо за момичето и сред двамата в никакъв случай не е имало нищо интимно.

В момента Джудит без задръжки дава воля на любовта си, изразявайки я в обществените мрежи по всевъзможни способи. „ Всеки ден съм все по-влюбена”, откровеничи тя на испански, с цел да може и обичаният ѝ да я разбере. Бъдещата младоженка се обръща към своя избраник с избрания от вида на „ любовта на живота ми”. И в случай че някой мисли, че годежът, изработен 6 месеца след началото на връзката, е доста бърз, би трябвало да знае, че съвсем от самото ѝ начало влюбените смятат себе си за на практика женени. Затова носят на безименните си пръсти особено направени черни халки, украсени с корони, които наподобяват на брачни. Истинските брачни пръстени ще сложат най-вероятно след няколко месеца, когато ще бъде формалната им женитба.
В светските среди се разяснява, че младата Джудит е доста по-решителна в обвързването в съпоставяне със своята майка. На някогашната моделка ѝ бяха нужни повече от 10 години, с цел да се реши да каже „ Да!” на своя обичан – Майкъл Струмейтис.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР