>На 21 февруари тази година служители на районното управление на

...
>На 21 февруари тази година служители на районното управление на
Коментари Харесай

Предадоха на съд 25-годишен шофьор, дал подкуп на полицаи

> На 21 февруари тази година чиновници на районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Аксаково правили патрулно-постова активност. Малко преди среднощ автопатрулът спрял за инспекция лек автомобил " Пежо 206 ", ръководен от подсъдимия Иван. Водачът не показал други документи, с изключение на застраховка " Гражданска отговорност ". Полицейските чиновници му разпоредили да изтегли колата си отвън основната улица, защото решили, че инспекцията ще се забави.

25-годишният юноша се обадил по телефона и изискал от околните си да му донесат останалите документи. По време на диалога чиновниците на реда усетили, че лъхал на алкохол. Иван признал, че е пил, и изискал " да се оправят по някакъв различен метод ", в случай че бъде пуснат да си върви. 

Когато негов непосредствен донесъл свидетелството на ръководство на МПС, Иван доближил служебния автомобил и през отворения прозорец ги подал на служителя на реда. От шофьорската брошура на подсъдимия изпадали в полицейския автомобил пет банкноти по 10 лв.. За случая била известена дежурната част на полицията. Иван Ив. бил тестван с дрегер, който отчел 1,02 промила алкохол. Подсъдимият отказал да даде кръвна проба.

Делото против Иван Ив. е планувано за разглеждане на 20 март тази година във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР