На 21 декември в 18:29ч Слънцето премина в знак Козирог,

...
На 21 декември в 18:29ч Слънцето премина в знак Козирог,
Коментари Харесай

Родените козирози по декади

На 21 декември в 18:29ч Слънцето мина в символ Козирог, където ще остане до 19 януари.

На всички родени под знак Козирог са присъщи твърдоглав темперамент, изострен разум, усърдие, жизнеспособност и необикновен блян към триумфа.

Козирозите от първа декада (22-31.12.) имат като предписание бърз разум и бързи реакции. Имат целенасочен темперамент, добре провеждат своята активност, умеят да позволяват несъгласията, жизнеспособни и динамични. Отличават се със хладнокръвие, не пада наличието на духът им при никакви условия. Те са спокойни, разсъдливи, систематични. Еднакво добре владеят и настъпателната и отбранителната тактичност. Вдъхновяват ги световни хрумвания, правдиво им служат и стават техни разпространители. Смели, само че скромни и по тази причина не могат да се обезпечат с огромен шир на деяние. Когато се влюбят стават покорни и сдържани. Парите постоянно не им стигат, а другояче се трудят много неуморно. В зрелост нормално доближават до солидно състояние. Трябва да се постараят да преодолеят своята въздържаност и повече да имат вяра в триумфа. В това може да им помогне малахитът. Техни камъни са и черен оникс, черен сапфир, сардоникс. Намират се под въздействие на Юпитер. Важни години: 30, 57.

Козирозите от втора декада (01-10.01.)се отличават с непримиримост до фанатизъм и имат неизчерпаеми благоприятни условия да се усъвършенстват във всяка област. Ако не изгубят мъжеството си, то обезателно ще доближат до триумфа. Те са скептици и не имат вяра на нищо до самия край, до момента в който не се убедят във всички обстоятелства. Много внимателни и не обичат да се размислят на вятъра. Имат изчерпателен разум на философи и размишляват надълбоко. Енергични са, имат упоритости и мощно развито възприятие за самозапазване. Ако нямат доста другари се усещат самотни. Независими персони и не обичат да ги командват. На тях най-вече им подхожда наследник или черен звездообразен сапфир, само че могат да носят и тъмно-зелен, тъмносив или черен ахат, мрачен халцедон, сардоникс и нефрит. Намират се под въздействие на Марс. Важни години: 16, 24, 30, 33, 57.

Козирозите от трета декада (11-20.01.)се отличават с повсеместен разум. Добри психолози, само че сурови критици. Тези Козирози са с чертите на Водолеите. Надарени са с прозорливост и предвидливост, само че също великодушни, обичат удоволствията, обществото на хората, развлеченията и красивите неща. Много гостоприемни. Успех най-вероятно ще имат при работа с необятните маси. Като предписание виждат позитивната страна на нещата, само че когато се утежни обстановката, могат да виждат и негативното. Винаги са подготвени да се притекат на помощ на околните си. Често срещани болести за тях са разширени вени и хемороиди. Също ревматизъм и проблеми със жлъчката. Може да ги безпокоят нервите, бодърствуване, потиснатост, нервност. За тях се предлага тигрово око, мрачен аметист. Стават гранат и лунен камък, само че да заобикалят да носят рубин и опал. Най-добрите сътрудници за тях са родените сред 21.12 и 20. 01, 21. 04 и 20. 05 и 21. 08 и 20. 09. Намират се под въздействие на Слънцето. Важни години: 21, 30, 31, 41, 50, 57.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР