На 21 август, когато са тържествата по повод 144-годишнината от

...
На 21 август, когато са тържествата по повод 144-годишнината от
Коментари Харесай

Няма да затварят проход Шипка за тържествата на 21 август

На 21 август, когато са тържествата във връзка 144-годишнината от епичната Шипченска епопея, проходът Шипка няма да бъде затворен за придвижване.

Организацията, основана взаимно с Министерство на вътрешните работи, разрешава старопланинският проход да остане отворен в деня на тържествата, а служителите на реда ще наблюдават за съблюдаване на разпоредбите за придвижване.

В съботния ден т ържествата стартират в 11.00 часа . В 9.30 часа от централния площад " Възраждане " в Габрово потегля и проведен превоз, цената на еднопосочния билет е четири лв., а на двупосочния билет - шест лв.. Връщането от връх Шипка към Габрово с проведения превоз ще е в 14.30 часа.

Любителите на ходенето пеш могат да се включат в туристическите походи до връх Шипка, проведени от габровския Ротари клуб. Организаторите оферират три маршрута - от Соколския манастир, от местността Узана и от град Шипка. За изходната позиция, откъдето потеглят походите, също има проведен превоз - от площад " Възраждане ", от местността Узана и от Соколския манастир.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР