На 21.10 от 20:00 в едно от най-актуалните и модерни

...
На 21.10 от 20:00 в едно от най-актуалните и модерни
Коментари Харесай

Вирджиния Събева GINI представи новия си сингъл

На 21.10 от 20:00 в едно от най-актуалните и съвременни места в столицата, бар GINGER в mall Сердика, се състоя премиерата на новия сингъл „ Нека бъдем себе си “ на певицата Вирджиния Събева GINI.

Специално да почете събитието бе пристигнал и Заки, който бе наставник на Вирджиния по време на присъединяване й в международния формат “X factor”. В началото на вечерта, той сграбчи микрофона и прочувствено показа изпълнителката, като показа пред гостите, че е разчувствуван и благополучен, че има опция да я поддържа и да бъдат още веднъж на „ сцена “ дружно. Преди да показа своя нов план, GINI зарадва гостите, като извърши две от най-популярните си песни – Alive, както и Teardrops ft. dj Doncho.

След аплодиментите, думата взе екзотичната Манал Ел- Фейтури, с която също ориста среща GINI във формата “X factor”. Тя съобщи, че е щастлива за своята колежка и другарка и че за нея е било предизвикателство да се включи във видеото на песента, режисирано от надарения Бойко Щонов. Вирджиния разгорещено благодари за поддръжката „ Това е най-новият ми план и, може би, най-емоционалният в цялата ми кариера! Идеята за нея се роди, след среща с един от известните реализатори на българската сцена, който отхвърли да работим дружно, тъй като имиджът ми и самата аз не сме задоволително скандални.

Тогава си дадох сметка, че не е нужно да се трансформирам с цел да се впиша и старателно да се пробвам да основа ария просто с цел да се хареса, без значение, че не дава отговор на моята същина.

Озъзнах, че пътят ми е тъкмо противоположния, да издигна това, което ме прави друга и да бъда себе си. Именно това ме посъветва и тази персона, за което съм ѝ безпределно признателна.

В края на краищата нещата се свеждат до безконечната дилема- или променяш, или съдебна експертиза променяш, моят метод да доближи до хората и да трансформира разпоредбите е посредством моята музика!”

Публиката бурно приветства прочувственото слово и се наслаждения на първото живо осъществяване на „ Нека бъдем себе си “.

Официалната премиера на песента можете да видите в канала на Facing the sun на 22.10.2019г.!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР