На 21.04.2020 г. в Софийска районна прокуратура са докладвани материали,

...
На 21.04.2020 г. в Софийска районна прокуратура са докладвани материали,
Коментари Харесай

Спътниците на Кристиан Николов с по 10 бона гаранция


На 21.04.2020 година в Софийска районна прокуратура са докладвани материали, отделени и изпратени по подготвеност от Софийска градска прокуратура, касаещи незаконни дейности на С.Ц. и Г.И. – пасажери, намиращи се в управлявания от Кристиан Николов автомобил, по време на пътно-транспортното произшествие, лишило живота на Милен Цветков.

След преценка и разбор на наличните по делото доказателства е направено разпореждане за привличане към наказателна отговорност на С.Ц. и Г.И. по член 290, алинея 1, прочие 2 от Наказателен кодекс. Те са упрекнати за това, че на 21.04.2020 година, в гр. София, пред подобаващ орган на властта – проверяващ служител на реда при СРТП – отдел „ Разследване “ – Столична дирекция на вътрешните работи, умишлено затаили истина във връзка с станали им известни обстоятелства и условия, свързани с предмета на доказване по друго наказателно произвеждане (воденото против Кристиан Николов за провокирано от него ПТП след приложимост на наркотични субстанции и породена гибел на различен участник в движението).

Спрямо двамата обвинени са взети ограничения за неотклонение - гаранция в пари в размер на по 10 000 лв. за всеки. Разследването продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР