На 21.02 в лоби бара на хотел Marinela се събраха

...
На 21.02 в лоби бара на хотел Marinela се събраха
Коментари Харесай

Хотел Marinela представи първата самостоятелна изложба на 14-годишния художник Сарп Испир

На 21.02 в лоби бара на хотел Marinela се събраха дипломати, водещи бизнес фигури и фенове на изкуството, с цел да участват на формалния коктейл по случай първата независима благотворителна галерия на младия художник Сарп Испир .

Събитието се реализира в партньорство със съдружие “Маринела”, а вълнуващата история за нейното реализиране бе споделена от административния шеф на сдружението Ангелина Ангелова.

“Миналото лято, по време на нашата благотворителна акция “Деца рисуват за деца” - представяхме картини на християнска тема, рисувани от деца от цяла България, като средствата всяка година даряваме на детското онко поделение в ИСУЛ. Та, този превъзходен млад мъж е попаднал на нашата галерия и ме потърси - видяхме се и той ми сподели своите произведения, които са в действителност впечатляващи, както сами можете да видите. Попита ме каква идея поддържаме и съобщи, че и той би желал да помогне. Думите ми няма да стигнат, с цел да ви опиша какво тъкмо усещам към постъпката на това прелестно момче и съм щастлива, че хотел “Маринела” и съдружие “Маринела” твърдо застават зад такива дела. Поводът да сме тук довечера е положителното, което живее в нас.”

Кратко слово пред гостите изнесе и майката на художника, както и Теодора Арменкова - член на управителния съвет на сдружението в помощ на децата, борещи се с подлата болест. Тя благодари на Ангелина Ангелова за дългогодишното съдействие и поддръжка от съдружие “Маринела” и вълнуващо поздрави младия Сарп за голямото му сърце.
Можете да посетите изложбата и да подкрепите идеята на младия Сарп и съдружие “Маринела” до края на месец март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР