На 21.01.2020 г. – по традиция на Бабинден, се състоя

...
На 21.01.2020 г. – по традиция на Бабинден, се състоя
Коментари Харесай

Ето кои са носителките на титлата „Мисис Баба 2020“

На 21.01.2020 година – по традиция на Бабинден, се състоя 11-тото издание на състезанието „ Мисис Баба “. Успоредно с него се организира и единственият в света интернационален конкурс за баби Grandma Universe и Mrs.Classic Universe

Домакин на конкуренцията беше комплекс „ Монтесито “. Над 200 кандидатки от цялата страна обявиха предпочитание да вземат участие в надпреварата.

Целта на този конкурс е да даде образец за модерна дама с внуци – красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и персонално пространство. До финала на „ Мисис Баба” журито позволи 6 кандидатки.

Участие в конкуренцията Grandma Universe 2020 взеха представителки от 5 континента. Отново се наблюдаваше засилено наличие на азиатки. Това не е инцидентно, защото няколко следващи години короната отива в Азия.

Символичен хазаин на състезанието бе Мисис Баба 2019 Стефи Стаменова, която по едно и също време с това беше и участник в Grandma Universe като представител на България. Стефи живее в Пловдив и провежда туристическа обиколка и национална вечер в родния си град. Домакин на националната вечер бе небезизвестното пловдивско заведение – „ Дядо Либен”. Тя завоюва купата – Grandma Balkans 2020. А като водеща на събитието се изяви тв журналиската Нели Пандилова.

„ Дари Травел “ подари на участничките туристическа обиколка на София и Пловдив, а от Фризьорски салон – Стоян Кунев се погрижиха за съвършената им визия на финала. Гримът бе дело на Radiant professional. Гостите се любуваха на филтрирана, алкална и богата на антиоксиданти вода - Канген от японската компания Енаджик. Оторизирани представители на Канген за България са Цеци Георгиев и Лора Игнатова. Участничките получиха дарове от Refan – с дестилат от роза,бижута Velmar,мед Курдов – един артикул със 100 годишна история и дарове от Skin professional dead sea cosmetics

По традиция най-интересен бе втори тур, в който участничките демонстрираха своя гений.



Журито в състав: Ваня Георгиева, Даниела Цветанова, Капка Амзина, Анета Паскалева, Ваня Ламбева, Ваня Гергова, Анелия Петкова, Димитрина Курдова, Деан Курдов, Изабел Хореро, Светлана Исаева избра следните победителки:

Мисис Баба България 2020 стана Силвия Домозетска – от Благоевград на 51 години,журналист – радио и тв водещ, с две деца и една внучка на 4 години. Зодия Овен. Девиз – „ Превръщай всички недостатъци в ефект”.

Мисис баба 2020 I –Людмила Заркова

Мисис баба 2020 II – Марина Стоянова

Мисис баба 2020 III – Мая Стоилова

Мисис баба 2020 IV Силвия Василева

За първи път журито учреди и специфичен приз – Grandprize Grandma Talent Bulgaria, който бе връчен на Смиляна Захариева - дамата с най-силен глас на планетата, вписан в върховете на Гинес. Зодия Лъв, майка на две деца, баба на близначета.

Mrs Classic Universe 2020 е Су Джунг Ким – Корея – 50 години – наследник на 21 и щерка на 18. Хобито й е музиката.

Grandma Universe 2020 Светлана Гитерман – Естония – 48 години –баба на 1 внук. Хобито и е фитнес и разходки измежду природата

Снимки: Иван Веселинов и Теодор Атанасов „ Качество, дизайн и точност”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР