На 20 юни започна основният кандидатстудентски прием за образователно-квалификационна степен

...
На 20 юни започна основният кандидатстудентски прием за образователно-квалификационна степен
Коментари Харесай

Започна основният кандидатстудентски прием в Икономическия университет

 На 20 юни стартира главният кандидатстудентски банкет за образователно-квалификационна степен (ОКС) " бакалавър “ в Икономически университет – Варна. Отворена е и системата за онлайн кандидатстване, за което може да се откри подробна информация в уеб страницата на висшето учебно заведение. Продължава приемът за образователно-квалификационна степен (ОКС) " магистър ".

За образователната 2019/2020 година приемът се реализира в 27 упълномощени специалности в ОКС " бакалавър “ и 29 в ОКС " магистър “ в четири посоки: " Икономика “, " Администрация и ръководство “, " Туризъм “, " Информатика и компютърни науки “.

Няколко специалности са с образование напълно на непознат език. " Международен туризъм “ е с преподаване на съветски език. Три от специалностите в ОКС " бакалавър “ са с образование на британски език: " Счетоводство “, " Международен бизнес “ и " Бизнес и мениджмънт “. Две от тях са нови в ИУ – Варна за образователната 2019/2020 година: " Бизнес и мениджмънт “ – постоянно образование, и " Счетоводство “  (Accounting) – постоянно образование, която е акредитирана от най-голямата в света професионална организация в региона на управническото счетоводство CIMA (Charted Institute of Management Accountants) и от водещата интернационална професионална организация в региона на финансовото счетоводство ACCA (Association of Charted Certified Accountants). Това обезпечава освобождение от някои интернационалните изпити при изявено предпочитание от приключилите студенти в допълнение към получената бакалавърска степен да придобият професионална подготовка по стандартите на посочените организации.

Записването на новоприетите студенти от ранния и основния прием е в интервала от 9 до 12 юли (включително) 2019 година в зали 220, 221, 222 и 223 (според входящият номер).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР