На 20 януари Слънцето влиза в знак Водолей. На 23

...
На 20 януари Слънцето влиза в знак Водолей. На 23
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

На 20 януари Слънцето влиза в символ Водолей.

На 23 януари Слънцето влиза в площ с Уран – дисонантен аспект, който ще работи през цялата седмица. Плановете може да не се развият съгласно предстоящото и да се наложат промени. Често ще се случват изцяло непредвидени неща. Добре е да се внимава при работа с електричество, при поправки.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

На 23 януари Венера образува секстил с Юпитер – съразмерен аспект, удобен както за финансите, по този начин и за персоналните връзки

На 24 януари е Новолуние в символ Водолей в 23:43ч. – носи силите на измененията, новаторския дух

На 25 януари Меркурий образува секстил с Марс – съразмерен аспект, който насочва силите в градивна посока. Благоприятно за договаряния и разискване на работни тактики.

Луната се движи през знаците Стрелец, Козирог и Водолей.

Ето какво чака зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през януари

Благоприятни дати за подкастряне – 21, 23, 24, 25 и 26 януари

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

20.01. 00:00 - 20.01. 00:42

21.01. 06:47 - 22.01. 07:01

24.01. 04:10 - 17.01. 15:22

25.01. 21:08 - 27.01. 01:45

Хороскоп за януари за зодиите стрелец, козирог, водолей и риби

Овен – Седмицата може да бъде доста удобна за вас и даже минимални старания могат да доведат до обилни резултати. Ще бъдете енергични, дейни, изобретателни. Избягвайте да влизате в спорове, съгласявайте се и продължавайте да вършиме нещата по собствен метод. Не бързате да се доверявате на другите. Изчистете аурата си от негативност. Добре е да се занимавате с персоналните си неща, да предпочетете уединението и да избягвате многолюдните места, да не притегляте ненужно внимание към себе си, по тази причина не носете прекомерно ярки облекла идващите дни.

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

Телец – В делничните дни ще би трябвало да работите интензивно. Ще имате опция да коригирате остарели неточности. Преди да вземете решение, обмислете деликатно всички варианти за развиването на събитията, анализирайте опциите си, опрете се на предходния си опит. Бъдещето дава обещание да бъде розово, само че ще изисква известни старания. Тези от вас, които са непрекъснато в придвижване е по-добре да останат вкъщи в спокойна атмосфера. И назад: тези, които непрекъснато седят вкъщи, е по-добре да отидат някъде, с цел да разхлабен. Опитайте се да подновите и обновите връзките с колегата си - обърнете му особено внимание.

Благоприятни дни – 22, 23

Неблагоприятни дни – 25, 26

Близнаци – Седмицата е добра за довеждане докрай на това, което сте почнали по-рано. По пътя на реализирането на проектите ви могат да зародят разнообразни трудности. Опитайте се да запазите успокоение във всяка обстановка. Също по този начин седмицата е добра за придобиване на нови познания и за пътешестване. Ще бъде доста елементарно през тези дни да намерите общ език с хората в близост. Най-добре е да прекарате време с другари или близки. Това е време за обич, за другарство с приятни и обичани хора. В персонален проект не се изключва възраждането още веднъж на усеща, на които съвсем сте поставили край.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни –20, 21

Рак – Нещо непрекъснато ще отвлича вниманието ви от значимите въпроси. Не би трябвало да слушате тези, които са скептични към вашите хрумвания. Вярвайте на интуицията си. Бъдете деликатни и внимателни, когато поддържате връзка с непознати хора. Енергийният ви капацитет е леко понижен, по тази причина се пробвайте да ограничите физическия и душевен стрес. Краят на седмицата е по-добре да се посветите на отмора и да обърнете внимание на здравето си. Правилната отмора ще задейства скритите запаси на тялото за новата седмица. В фамилните връзки е допустимо да се появи известно напрежение, пробвайте се да стигнете до компромис в противоречива обстановка.
Благоприятни дни – 20, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

Лъв – Седмицата във връзка с силата ще бъде извънредно позитивна. Ще имате нови благоприятни условия, доста мотивация и креативен сили. За да постигнете задачите си, доста ще зависи от вашата увереност. В някои обстановки ще би трябвало да вършиме отстъпки, с цел да избегнете спорове с началници или бизнес сътрудници. Възможни са проблеми с родственици, което ще внесе в допълнение напрежение в всекидневието ви. Опитайте се да прекарвате повече време със фамилията си. Бъдете деликатни с появяването на вирусни инфекции и се пазете от простудни болести.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни –25, 26

Дева – Началото на седмицата не е положително за взимане на значими решения и сключване на документи. Желателно е да се фокусирате върху финансовата сфера. Някои ще преминат през тествания, което ще изпъне нервите ви. Бъдете търпеливи, мислете положително. Емоциите може да се отразят на физическото положение и самочувствието. Препоръчително е да следите за здравето си и да не злоупотребявате с неприятните привички. Прекарвайте повече време в разходки, разговаряйте с другари, наслаждавайте се на живота. Самотните представители на знака мъчно ще открият нови връзки през идната седмица.

Благоприятни дни –22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21

Везни – Възможно е да се изправите тази седмица пред сложен избор. Ще бъде мъчно да заобиколите комплицираните обстановки, тъй че просто би трябвало да ги приемете за даденост и неразделна част от живота. Рутината може да бъде досадна, а нормалните отговорности могат да наподобяват прекомерно комплицирани. Не позволявайте дребните неща да ви извадят от равновесие. Нуждаете се от отмора и релаксиране, само че също и от малко нашарване и сменяне на ситуацията. В фамилните връзки настава интервал на мир, уют и топлота в дома в кръга на околните ви. Ще бъде доста удобно време за романтика и другарство с втората ви половинка.

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

Скорпион – Тази седмица може да ви наподобяват нещата сложни и не доста сполучливи. Ежедневната суетност ще бъде доста изморителна и досадна. По-добре е да не попадате в спорове на работното място, на улицата, вкъщи. Може би заради проблеми и нравствен ужас ще бъде мъчно да си починете и да заспите. Причината е вашето вътрешно напрежение. Медитацията за добър сън ще помогне да се поправя обстановката и да се почисти мозъка от негативността. Сега е противопоказано да бъдете сами и тъжни. Добре е да се съберете с другари и познати, да излизате на разходки, на кафе и на кино.

Благоприятни дни – 22, 23

Неблагоприятни дни – 25, 26

Стрелец – Тази седмица ще бъдете цялостни с сила. Обаче са нестабилни първите три дни, по тази причина би трябвало да внимавате. Мислете по какъв начин да осъществите проектите си. Въпреки цялата злост към разпоредбите, ще би трябвало прецизно да се придържате към инструкциите. Препоръчва се да не се доверявате на непознати. Фокусирайте се по-добре върху себе си. Отделете време за самоусъвършенстване и интроспекция. Можете да спуснете щитовете и да не се притеснявате на вятъра за проблеми: тази седмица ще ви донесе доста приятни минути. За да имате триумф в любовта, добре е да измененията тактиката. Действайте без всякакво подозрение и тогава шансът ще се причисли към вас.

Благоприятни дни – 25, 26

Неблагоприятни дни –20, 21

Козирог – Началото на седмицата ще бъде много мъчно, само че към този момент доникъде й ще можете да се отпуснете, забравяйки за проблемите. Звездите не ви поучават да харчите доста пари. Прибързаните дейности ще доведат до неточности. Мнозина ще получат премия от Вселената - нови вероятности и благоприятни условия. Въпреки това деликатно анализирайте постъпващите оферти. Следвайте набелязания си проект, не се отклонявайте от авансово заложения курс. Не е удобен интервал за пускане на личен бизнес или нов план. Следващата седмица може да пристъпите към това. Ако се контролирате в този момент, тогава в бъдеще всичко ще се окаже удобно.

Благоприятни дни – 20, 26

Неблагоприятни дни – 22, 23

Водолей – Новата седмица е обещаваща и хармонична. На работа проявете най-хубавите си качества и професионални умения. Няма да навреди да обмислите вярно проектите си за всичките седем дни авансово. Също по този начин си коства да доведете до края всички неща, които сте почнали. Ако не го извършите, тогава можете да се натъкнете на огромни проблеми. На хоризонта би трябвало да се появят нови благоприятни условия. Това се отнася освен за сферата на парите и работата, само че и за любовта. Препоръчва се медитация за изчистване на негативни мисловни стратегии, което ще има доста удобен резултат върху хората от този знак.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни –25, 26

Риби – През новата седмица би трябвало да мобилизирате силите си. Всекидневната рутина е повода за натрупването на малко незаинтересованост. Ще би трябвало да бъдете по-внимателни в общуването с другите. Пазете се от „ отровни” хора и енергийни вампири, които могат да изсмучат силата ви. В момента звездите и планетите изживяват не най-хубавото си време, тъй че може краткотрайно да нямате шанс с парите, за разлика от любовта. Седмицата е идеална за сантиментални флиртове и връзки без продължение. Свободните представители на знака може да ги чака приятна среща или преход на несигурни взаимоотношения на ново равнище.

Благоприятни дни –22, 23

Неблагоприятни дни – 20, 21
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР