На 20 януари 2021 г. се очаква в длъжност да

...
На 20 януари 2021 г. се очаква в длъжност да
Коментари Харесай

Новата първа дъщеря - коя е Ашли Байдън

На 20 януари 2021 година се чака в служба да встъпи президентът на Съединени американски щати. Ако сегашните резултати бъдат приети за законни, то публично отпред на страната ще застане Джо Байдън, осведоми "Дарик ".

Когато Джо Байдън постави клетва като президент, той ще докара със себе си „ Първото семейство “, в това число освен първата дама Джил Байдън, само че и сина му Хънтър Байдън и щерка му Ашли Байдън.

Но какво знаем за бъдещата първа щерка, която ще влезе в ролята на Иванка Тръмп в Белия дом? „ Венити Феър “ показва дъщерята на Джо Байдън:


Тя е единствената щерка на Джил и Джо Байдън Родена на 8 юни 1981 година, Ашли е единственото дете на Джо и Джил. Тя има двама по-големи братя, Бо, който за жалост умря от мозъчен израстък през 2015 година, и Хънтър - синовете на Джо с първата му брачна половинка Неалия.

(Трагедията бележи живота на Байдън: първата му брачна половинка също умря доста млада, дружно с дъщерята на двойката Наоми, в автомобилна злополука.)

Тя е деятел за правата на животните

Още в началното учебно заведение младата Ашли открива, че марката за хубост „ Бон Бел “ тества продуктите си за хубост върху животни. Обезсърчена, тя им написа писмо с молба да трансформират политиката си.

Страстта й въодушевява и татко й. Когато тя се интересува от опазването на делфините, той стартира да работи по Потребителския закон за отбрана на делфините с конгресменката Барбара Боксър.


Тя е човеколюбец

Не е изненадващо поради ползите, които тя има от младини. Ашли става обществен служащ и печели магистърска степен по предмета през 2010 година от Училището за обществена политика и процедура към Университета на Пенсилвания.

Тя е работила в Делауерския отдел за деца, младежи и фамилни услуги в продължение на 15 години и даже е оповестена за една от днешните „ 40 души, за които би трябвало да внимавате “ в Делауеър.

Някои от плановете, по които е работила, включват тези, които оказват помощ за рехабилитацията на пандизчиите (той е намерено срещу смъртното наказание), образова младежите против насилието на банди и разрешава на децата в центровете за задържане да основават изкуство, набирайки средства както за себе си, по този начин и за общността си.

Подобно на Иванка, тя има своя лична фешън линия.

Но за разлика от Иванка, за благотворителни цели. През 2017 година тя основава и започва „ Livelihood Collection “ на седмицата на модата в Ню Йорк, етична марка облекла, която събра 30 000 $ за фондацията на Общността в Делауеър.

Логото, стрелка през буквите "LH ", е в символ на респект към починалия й брат Бо: "Това беше моят лък. Ракът му ме раздра. Нямаше различен избор, с изключение на да изстрелвам напред, да продължа, да продължа да се стремя към личните си фантазии ".


Подобно на Иванка, тя е омъжена за евреин

През 2012 година тя се омъжва за Хауърд Керин, еластичен хирург и отоларинголог, на еврейско-католическа междурелигиозна женитба, откакто брат й Бо ги среща. За разлика от Иванка, нейната предшественица, тя не е приела юдаизма и остава практикуваща католичка.

Керин има неофициална роля в екипа за реагиране на пандемия Covid-19, заради здравната си история.

Вероятно ще работи по женски въпроси по време на президентството на татко си

Докато майка й ще влезе в историята като първата първа дама, която работи отвън Белия дом, Ашли може да даде част от опита си в обществената работа на проблемите, пред които е изправена Америка, като проблемите на дамите евентуално ще паднат.

Като част от президентската акция на татко си, тя беше хазаин на събитие за „ Жените от Уисконсин за Байдън “, предвещаващо бъдещата й роля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР