На 20 януари 2019 г. ПП ГЕРБ ще проведе Национална

...
На 20 януари 2019 г. ПП ГЕРБ ще проведе Национална
Коментари Харесай

ГЕРБ определя партийните събития до края на годината


На 20 януари 2019 година Политическа партия ГЕРБ ще организира Национална предизборна среща, на която ще дефинира всички събития до края на годината, свързани с провеждането на двата вота.

Форумът ще се организира от 12:00 ч. в зала 3 на НДК в София. В срещата ще вземат присъединяване близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати, членове на регионалните и общинските управления на партията, кметове и представители на Общински препоръки, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

На Националната предизборна среща ще бъде оповестена цялостната хронограма на всички събития на Политическа партия ГЕРБ до края на 2019 година.

На форума ще бъде показана публично и самодейността за осъществяване на серия от цивилен разговори в цялата страна под мотото „ Европа в нашия дом “.

Припомняме, че през годината предстоят два избора – за Европарламент през май и за локални органи на властта през есента. ГЕРБ към този момент дефинира предизборния си щаб и дефинира ръководителя на парламентарната група и зам.-председател на партията Цветан Цветанов за негов ръководител. /БГНЕС

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР