На 20 септември 2019 г. ВМРО – Българско национално движение

...
На 20 септември 2019 г. ВМРО – Българско национално движение
Коментари Харесай

ВМРО издигна кандидатурите за Общински съветници в Община Мизия

На 20 септември 2019 година Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване утвърди и издигна кандидатурите за Общински съветници в Община Мизия, както и претендентите за кметове на кметства в същата община.

Професионалните качества и умения, почтеност и отговорност, са отличителните черти на претендентите за общински съветници и кметове на кметства в Община Мизия.

Водач на листата за общински съветници към Община Мизия е полковник Теменужка Маринова Желязкова. Тя беше сполучлив общински консултант с мандат 2015-2019 година

Г-жа Желязкова ще продължи работата си в интерес на жителите на Община Мизия, употребявайки богатия си професионален опит в разнообразни области: европейски стратегии за развиване, стопанска система, околна среда, просвета, обучение, селско стопанство, ред и сигурност, обществени действия и други Кандидат-листата на общинските съветници за мандат 2019-2023 година продължава с имената на: Анна Костова Иванова-Бузова, Офелия Крумова Спасова, Цветанка Николаева Манова, Христо Еленков Христов, Ванко Петров Христов, които са потвърдени експерти в своята област и могат да бъдат извънредно потребни за жителите на Община Мизия.

Полковник Желязкова е претендент за кмет на кметство с. Софрониево. Нямаме никакво подозрение в нейните качества и благоприятни условия по отношение на реализацията на значими планове за развиването на с. Софрониево в другите области. Нейната дипломатичност и умения са извънредно значими за сливане на гражданското общество в Софрониево. Основната нейна концепция е: цивилен надзор с представители от разнообразни групи от популацията на с. Софрониево, при осъществяване на разнообразни планове от локално и европейско естество.

Г-н Христо Еленков Христов е претендент за кмет на с. Крушовица. Очевидно е неговото положително предпочитание да бъде потребен за съгражданите си. Честен, трудолюбив и спретнат, по този начин го познават хората от с. Крушовица, а това вдъхва доверие и късмет за триумф.

Пожелаваме триумф на всички претенденти за общински съветници от кандидат-листата на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, както и на претендентите за кметове на кметства в с. Софрониево и с. Крушовица, общ. Мизия!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР