На 20 октомври гости в Нови хоризонти с Лили бяха

...
На 20 октомври гости в Нови хоризонти с Лили бяха
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Гергана Стоичкова, Калоян Дойчинов, Йоана Щинова и Лари Бийл

На 20 октомври посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Гергана Стоичкова, Калоян Дойчинов и Йоана Щинова от програмата „ Тийноватор ” и Лари Бийл – финансист от Калифорния.



„ Тийноватор ”

В първата част на предаването, гостите описаха за петото издание на програмата за млади бизнесмени „ Тийноватор ”, която започва преди броени дни с 650 възпитаници от 33 града и 80 ментори. Госпожа Гергана Стоичкова е част от екипа на фондa за рисков капитал „ Илевън ” и наставник в „ Тийноватор ”. Йоана и Калоян са възпитаници от елитни гимназии в София, които печелят първо място в миналогодишното издание на програмата с платформа за образователни пособия “sEDUbg ”. Те акцентираха какъв брой е бил потребен плана за тях и че желаят да се развиват като бизнесмени. Гергана Стоичкова показа новата стратегия на нейния фонд, „ Eleven Alpha ”, за насърчаване на компании в ранен етап.



Гергана Стоичкова

Във втората част на предаването, обичайно по Скайп от Съединени американски щати се включи американския финансист Лари Бийл. Той продължи по тематиката за визитата на еврокомисар Мария Габриел в Силициевата котловина, при която тя посочи какъв брой е значимо да се развиват компании, които имат обществени цели.



Лари Бийл

Господин Бийл показа и отчет на най-големия европейски фонд за рискова капитал „ Атомико ”, в който данните демонстрират, че Европа е настигнала Силициевата котловина в вложенията. Изтъква се, какъв брой е значимо да се подкрепят компании освен за облага, а с реализиране на значими резултати за обществото. Като музикален декор в предаването звучаха осъществявания на кънтри-певеца Кийт Ърбън от неговия албум „ Defying Gravity ”.



Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР