На 20 ноември 2023 г. ни очаква подобряване на времето.Ще

...
На 20 ноември 2023 г. ни очаква подобряване на времето.Ще
Коментари Харесай

Очаква ни подобряване на времето

На 20 ноември 2023 година ни чака възстановяване на времето.

Ще духа сдържан, в Източна България към момента краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат от минус 1° до 4°, в София – към минус 1°. През деня ще бъде най-вече слънчево. От запад-северозапад облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места в планинските региони на Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, малко по-ниски в Североизточна България; в София - към 11°.

Над планините облачността ще е променлива и тук-там в западните масиви ще превали слаб сняг. Ще духа плевел северозападен вятър, който последователно ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра към 6°, на 2000 метра - към минус 1°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево и към момента прохладно. Ще продължи да духа сдържан север-северозападен вятър, който до края на деня ще отслабне. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 12°. Температурата на морската вода е 10°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР