На 20 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане

...
На 20 ноември 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане
Коментари Харесай

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата


На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Никола Славков “ Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Родосто “, ул. „ Никола Славков “, ул. „ Орфано “, ул. „ Порто Лагос “, ул. „ Адриана Будевска “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Никола Славков “ ъгъла с ул. „ Родосто “.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Черни връх “ с. Бистрица, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Стефан Стамболов “, ул. „ Ябълкова градина “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Никола Крушкин - Чолака “ ъгъла с ул. „ Стефан Стамболов “.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на спиране на сградно водопроводно отклоняване на ул. 715 вилна зона „ Килиите “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- бул. „ Цар Борис III” от ул. „ Синята скала” до бензиностанция Газпром / нечетни номера/

- ул. “Църквище” от бул. „ Цар Борис III” до ул. „ 722-ра “,ул. „ Поибрене “, ул. 721-ва, ул. „ 10-ти километър “, ул. 600-та, ул.601-ва, вилна зона „ Мала кория “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Цар Борис III” ъгъла с ул. „ Свети Лука “.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. 546 кв. „ Васил Левски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Витиня “, ул. 546, ул. 547, ул. „ Летоструй “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 546 ъгъла с ул. „ Витиня “.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на замяна на хидрофорна уредба до бл. 44 жк. „ Лев Толстой “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- бл. 44, бл. 45, бл. 46 – висока зона

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 45.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Шумако “ кв. „ Симеоново “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Шумако “ от №11 до №16, по ул. „ Извор “ от ул. „ Ягода “ до ул. „ Шумако “

- ул. „ Божур “ от ул. „ Малина “ до ул. „ Шумако “, ул. „ Малина “ №9, №11, №12

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Шумако “ №16.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Пролет “ кв. „ Горубляне “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Пролет “, ул. „ Роса “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Пролет “ ъгъла с ул. „ Роса “.

На 20 ноември 2018 г . (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. 13 кв. „ Обеля “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. 13 от ул. 8 до ул. 10

- ул. 9 от ул. 14 до ул. 2

- ул. 10 от ул. 14 до ул. 2

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 13.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на създаване на махленски тръбопровод на ул. „ Христо Ботев “ кв. „ Филиповци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Христо Ботев “, ул. „ Васил Левски “, ул. „ Поручик Хранов “

- ул. „ Братя Найденови “ от ул. „ 3-ти март “ до ул. „ Бабин бунар “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 20 ноември 2018 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Войводина могила “ кв. „ Княжево “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Люлински път “ от ул. „ Боженци “ до ул. „ Войводина могила “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Люлински път “ ъгъла с ул. „ Боженци “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР