На 20-и октомври, в неделя от 11,00 часа на голямата

...
На 20-и октомври, в неделя от 11,00 часа на голямата
Коментари Харесай

Спортен празник и забавни игри за деца в Люлин ще има в неделя

На 20-и октомври, в неделя от 11,00 часа на огромната поляна до известния ресторант "Бъфало " на бул. "Панчо Владигеров " 20, в микро-район "Люлин-7 ", ще се организира огромен състезателен празник, в който присъединяване ще вземат именити инструктори по фитнес, лека атлетика, kangoo jumps и kangoo jumps зумба. Топ-спортистите от най-известните фитнес центрове в квартала ще проведат серия от демонстрации, като по този метод ще привлекат младежите от квартала към по-здравословен метод на живот.

За най-малките са планувани занимания по изобразяване, моделиране с пластелин и други занимателни игри. Празникът ще бъде съпроводен от доста музика и атрактивни надпревари. За най-активните са планувани голям брой награди, най-голямата от които е градски велосипед.

Спортният празник е специфичен подарък за люлинчани от претендента за кмет от Българска социалистическа партия Мая Александрова. "Спортът е извънредно значим за поддържането на положителния дух и крепко тяло, по тази причина дано всички дружно се потопим в атмосферата на леката атлетика, фитнеса и Kangoo Jumps. Нашите треньори ще покажат лесни извършения, с които всички да сме във форма. Ще има доста надпревари, занимания и награди. Елате с цялото си семейство и станете част от Спорния ден на Люлин! Очаквам ви в неделя, на 20-и октомври, от 11,00 часа на огромната поляна до ресторант "Бъфало ", сподели Александрова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР