На 20 и 21 септември министърът на младежта и спорта

...
На 20 и 21 септември министърът на младежта и спорта
Коментари Харесай

Министрите на младежта и спорта Кралев и Рахимов обсъдиха възможности за съвместно сътрудничество между България и Азербайджан

На 20 и 21 септември министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети Азербайджан, с цел да поддържа националния отбор на България по художествена гимнастика на приключилото през днешния ден Световното състезание в Баку. В рамките на своето посещаване, министър Кралев организира и първата си публична среща с азербайджанския министър на младежта и спорта Азад Рахимов, на която участва и посланикът на Република България в Азербайджан Николай Янков.

На срещата бяха разисквани опциите за развитите на съдействието сред България и Азербайджан в региона на младежта и спорта, както и за усилване на контактите сред националните спортни академии на двете страни. До края на годината се чака делегация от България, включваща заместник-министър, специалисти от министерството и представители на НСА " Васил Левски ", да посети Азербайджан, като дискутира на място със своите азербайджански сътрудници евентуалните области за двустранно съдействие. Министър Кралев изрази убеденост, че избирането на българския евродепутат госпожа Мария Габриел за еврокомисар по нововъведенията и младежта ще отвори нови благоприятни условия за взаимоотношение с азербайджанската страна в сферите на младежта и спорта.

По време на диалога двамата министри споделиха своя опит в организирането и провеждането на интернационалните шампионати и построяването и поддържането на спортна инфраструктура.
 Красен Кралев: Браво, Тайбе и Радослав! Гордеем се с вас
Красен Кралев: Браво, Тайбе и Радослав! Гордеем се с вас

" Нашето момиче им късмет за Олимпийската купа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР