На 20 години жената иска той да е красив, демоничен,

...
На 20 години жената иска той да е красив, демоничен,
Коментари Харесай

Какво искат жените от мъжа на 40

На 20 години дамата желае той да е хубав, пъклен, буен. Но на 40 години, към този момент знае, че желае нещо по-различно - само безшумно благополучие.

Едва след 35-те дамите стават по-сговорчиви. И към този момент не се оставят да бъдем ухажвани от първия хубавец в близост. Те имат същите усети, само че към този момент търсят хубостта другаде.
Това, което превзема сърцето на зрялата жена, е очарованието на неговото лице. Малките бръчици към очите, погледът, усмивката, здравите ръце, на които да разчита.
След 35 дамите към този момент са разкрили и омайващите грозници.
Онова, което не могат да одобряват, е дребничкият, несъвършен, неугледен мъж, който се мушка на всички места, второкачественият досаден мъж.

Те желаят мъжът да им е правилен, само че по какъв начин?

Ако и на 40 той към момента не си оставя пяната за бръснене при нея? Непреклонни ли ще са? Честно казано, половият самарянин, който бяга след всяка фуста - по-добре без него. Те към този момент нямат предпочитание да се състезават с всички девойки.

Ако не се получи дребната искра първоначално, незабавно стоп!

На 38 години дамите нямат повече време за образование, времето тече към този момент назад, хоризонтът има граница. Затова те желаят нещо хубаво незабавно, нещо, което да възпламени тялото и погледа им.

„ Без нас!”, споделят зрелите дами на мъжете с възприятие за непълноценност или други комплекси.

Един бунтовник на 20 години е нещо опияняващо, само че след това това ги уморява. Те желаят елементарна обич, даже пристрастеността не ги заслепява повече.

На дамите в зрелост, зажаднели за изясненост и успокоение, е нужна тиха устойчива обич, приятна за кожата й, в която се усещат комфортно.
Един мъж, с който им е добре в леглото, на масата, в киното, на плажа.

Неговите пари

Преди двадесет години художник в мансарда под течащия покрив е бил за предпочитане в очите на младата тогава жена.
Но с годините дамите схващат, че с един заможен човек се живее доста по-лесно, в сравнение с с мъж, цялостен с задължения. Приятно е да се живее с човек, който има здрави, чисти връзки с парите, без да бъде разсипник или сребролюбец.

Неговите усети

На млади години е занимателно да откривате шеметните небеса с русия юноша, който чете съветски романи или обича водката.
С времето това уморява. Да имате едни и същи ползи - към този момент е добре. Да изпадате дружно в възторг пред разходка с мотор или вкусно ястие, това е към този момент истината.
На зрелите дами им е прелестно това съучастие, което ги кара да се радват на общи чувства. То не изключва непокътнатите персонални области, които на драго сърце да разкриват един пред различен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР