На 20 февруари в София беше учредена поредната хибридна неправителствена

...
На 20 февруари в София беше учредена поредната хибридна неправителствена
Коментари Харесай

Кадри на БКП, БСП, ДС и русофили учредяват комитет, който да извади България от НАТО

На 20 февруари в София беше учредена следващата хибридна неправителствена организация, ориентирана против цивилизационния избор на България – Европейски Съюз и НАТО. Тя ще носи гръмкото име „ Български комитет за мир”, само че още преди старта й е предизвестено, че ще бъде следващият паразитен рупор на Кремъл и Българска социалистическа партия у нас. Това научи Faktor.bg от източници близки до уредниците.

Учредителното заседание е планувано за 20.02.2018 год.(вторник), от 18:00 часа в Мраморната зала на Руския културно – информативен център (РКИЦ) в София, удостовери пред Faktor.bg основният уредник Симеон Игнатов, който се чака да бъде определен и за водач. Според него, нямат упоритостта да стават партия, а да се занимават с въпроси, които са над политиката.

Списъкът на инициативния комитет е напряко

абсурден

Ето кои са „ героите”: Симеон Игнатов, ръководител на Бълг.антифашистки съюз – “Позитано “20, заместител ръководител на Движение на ветераните в Българска социалистическа партия – „ Позитано “20 и почетен ръководител на Асоциацията за другарство с КНДР /Северна Корея/; Мирослав Попов – Българска социалистическа партия “Позитано “20; Уляна Пачева – Българска социалистическа партия “Позитано “20; Георги Йорданов – Българска комунистическа партия, министър преди 1989 година, доближен на Тодор Живков; Станка Шопова – Фондация „ Устойчиво развиване за България “, номенклатура на Българска комунистическа партия и Кремъл; Светлана Шаренкова – Форум „ България-Русия “; Златан Стойков – Съюз на офицерите и сержантите от запаса; Радослав Пешлеевски; Радослав Гайдарски – Българска социалистическа партия “Позитано “20; Динко Желев – Българска социалистическа партия “Позитано “20; Минчо Мънев Минчев – Политическа партия „ Нова зора “ /коалиция БСП/; Касим Далл; Епископ Герасимq, човек на Русия и библиотекарите в БПЦ, провалил се като претендент за епископ на Видин; Валентина Николова – Съюз на пенсионерите – 2004; Боян Ангелов – Съюз на българските писатели; Снежана Тодорова – Съюз на българските журналисти; Стефка Костадинова – БОК; Александър Паунов – Комунистическа партия /коалиция-БСП в НС/; Симеон Симеонов – Отечествен фронт/съюз; Иван Сечанов – Съюз на ветераните от войните; Петър Велчев – Съюз на военно-инвалидите; Чавдар Стоименов – Фондация „ Г.Димитров “ – Българска социалистическа партия, „ Позитано “20. Пред Faktor.bg Касим Далл изясни, че са създали опит да го вметнат във въпросната завера, само че изрично е отказал да забъркват името му. „ Даже не съм в България, а и в никакъв случай не бих взел участие в сходна организация, това е провокация”, сбит бе Далл.

Няма подозрение, че ударната мощ на бъдещия „ Български комитет за мир”, са остарели списъки на Българска комунистическа партия, Държавна сигурност и неразривно свързани с Българска социалистическа партия и политиката на „ Позитано”. Голяма част от тях са и в тайнствения лист на Инициативния комитет за честване на 140-годишнината от руско-турската война, който е под патронажа на президента Радев. Някои от въпросните „ герои” бяха членове и за издигането му за държавен глава.

„ Новите” миротворци

афишират в програмните си документи (виж Устав, Членове на Управителния съвет и Покана, б.р.), че ще бъдат абстрактен правоприемник на Държавния комитет за мир и на Българския народен съвет за мир, от годините на светлия комунизъм. Без заобиколки е дефинирана и главната цел на комитета: „... да упорства за премахването на всевъзможни военни блокове, които са непрекъснат и рисков източник на опасност за мира; уверено да се опълчва на присъединяване на Република България във военни блокове”. НАТО е единственият боен блок, в който България взе участие, т.е. излизането от Алианса е стратегическа задача на учредителите. Те дефинират военните блокове (разбирай НАТО) като рисков източник и опасност за мира, само че не загатват нито дума за нападателната и терористична съветска военна политика, ориентирана през последните години към съседите й, страните от Балканите, някогашния социалистически блок, Европа и Съединени американски щати.

Скандалното е, че лица и организации, свързани неразривно с русофилството, Българска социалистическа партия и Държавна сигурност се пробват в този момент да приватизират и битката за мир само като тяхна цел и идея.

Всъщност, става напълно ясно, че у нас се гради

следващата съветска хибридка

от казионни играчи, които се мултиплицират в разнообразни комитети, съюзи и организации, с цел да мимикрират и сменят лицата си. В фактически задачата им е да настройват и манипулират обществото срещу евроатлантическия ни избор. Защо внезапно в този момент, когато Русия е сложена на подсъдимата пейка като агресор от целия цивилизован свят, нашите приятели прегърнаха по този начин горещо концепцията за мира? Най-перверзно и цинично е, че точно остарели списъки желаят да олицетворят с тематиката за мира, а тя е несъвместима с комунизма и производните му мутанти – сочи историята.

Новият комитет е и следващото доказателство, че Българска социалистическа партия все по-настъпателно се разделя със социалдемокрацията и европейското си лице и се отъждествява с Русия, евразийството и годините на пещерния комунизъм. Но на „ Позитано” 20 знаят цената, а и коя е същинската им татковина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР