На 20 декември настъпва краят на сагата. Междузвездни войни –

...
На 20 декември настъпва краят на сагата. Междузвездни войни –
Коментари Харесай

Излезе трейлъра към последния епизод на „Междузвездни войни“

На 20 декември настава краят на сагата. " Междузвездни войни " – най-вълнуващата фантастична поредност в историята на киното, белязала живота на няколко генерации фенове и кинотворци, доближава своя връх с " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " . Рей и Кайло Рен, джедаите и ситите, светлата и тъмната страна, положителното и злото се изправят във заключителен конфликт, чиято кулминационна точка ще роди нови митове, които ще живеят постоянно из необозримите простори на далечната вселена. Кулминация, която поставя завършек на емблематичната история на Скайуокър.

" Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ни води една година след събитията в Последните джедаи. Рей, Фин, По и последните останки от Съпротивата се готвят за решаващо сблъскване със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин. Епичната борба ще се води както в безкрайните простори на галактиката, по този начин и надълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които би трябвало да надмогне своите вътрешни демони.

Най-накрая можем да забележим и финалния филмов откъс на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", който дава обещание на феновете зрелищен и извънредно прочувствен завършек на познатата история и ни дава късмет да се сбогуваме уместно с обичаните герои. Сърцето на всеки същински почитател ще трепне, когато чуе обещанието на Люк и Лея в последните секунди на филмовия откъс! Силата ще е с нас... постоянно.

" Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия. Най-нетърпеливите почитатели обаче ще могат да се насладят на епичния завършек на емблематичната сага ден по-рано – на 19 декември, на специфични предпремиерни прожекции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР