На 20 декември 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение

...
На 20 декември 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение
Коментари Харесай

Къде и кога няма да има вода в София на 20 декември?

На 20 декември 2017 година (сряда), по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Йосиф Соколски “ кв. „ Васил Левски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Летоструй “, ул. „ Стоян Попов “, ул. „ Рилска обител “, бул. „ Ботевградско шосе “
 
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Саранци “ ъгъла с ул. „ Дряновски манастир “.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишаване  мътността на водата.

На 20 декември 2017 година (сряда), по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Мимоза “ кв. „ Курило “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

ул. „ Мимоза “
ул. „ Циклама “ от ул. „ Мимоза “ до ул. „ Кестен “
 
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Мимоза “ ъгъла с ул. „ Искърско дефиле “.

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишаване  мътността на водата.
 
След реализацията на тези капиталови планове клиентите на „ Софийска вода ” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

На 20 декември 2017 година (сряда), по отношение на осъществяване на строително-монтажни работи на ул. „ Григорий Горбатенко “,жк. „ Младост “ I се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

бл. 156, бл. 168, УПИ VII(5969), кв. 3Е, на ул. „ Григорий Горбатенко “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 156.

На 20 декември 2017 година (сряда), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Сава Михайлов “, жк. „ Илинден “ се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Сава Михайлов “ от ул. „ Тодор Икономов “ до ул. „ Иван Хаджиенев “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Сава Михайлов “ ъгъла с ул. „ Тодор Икономов “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР