На 20 април Слънцето преминава в знак Телец (до 21

...
На 20 април Слънцето преминава в знак Телец (до 21
Коментари Харесай

Сложен и напрегнат ден

На 20 април Слънцето минава в символ Телец (до 21 май), откъдето ще стартира да идва по-стабилна земна сила, което ще окаже позитивен резултат върху хората, тяхното държание и психо-емоционално положение.

На 20 април Венера влиза в Овен, където ще остане до 15 май. Тук планетата на любовта е в слаба позиция. Ще провокира постоянно бурни реакции.

Луната е в символ Скорпион. Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори в близост да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Продължава 15 лунен ден до 21:27ч на 20 април (от 20:15ч на 19 април)

Лунният календар отбелязва този ден като демонски. Слугите на дявола управляват този ден. Денят е сложен и комплициран, със мощна сила като предния ден. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Запазете успокоение във всяка обстановка, не се поддавайте на прояви на страстите. Нужна е повече нерешителност във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно успокоение и също обръщайте внимание на близките. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден.

Всички неща стартирани през днешния ден са обречени да попадат на трудности и ще се " смесват " с негативна сила.

Мнозина ги чакат персийски претекстове като в източните приказки. Дори с труд да си припомните Али Баба и 40-те разбойници, съществува възможност да се срещнете с част от тях и да се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод. Затова бъдете доста деликатни.

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове и постоянно зараждащи на полова основа. Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги разногласия и празни диалози. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслада на практика мъчно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е най-хубавото време за помиряване. Не са изключени разправии с родственици.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 21:27ч на 20 април до 22:37ч на 21 април

Днес е 1 безоблачен ден – Денят е добре да се посвети на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен единствено за хора, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят другите - учители, водачи, началници. Тези, които работят поединично, ги чака непредвидена помощ. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР