На 20 април 2019 г. от 19:30 ч. ще се

...
На 20 април 2019 г. от 19:30 ч. ще се
Коментари Харесай

Навръх Лазарица в Сатирата е премиерата на „Трима мъже и една Маргарита”

На 20 април 2019 година от 19:30 ч. ще се състои премиерата на „ Трима мъже и една Маргарита “ от Лиза Шопова, дъщерята на именития артист Наум Шопов. Този театър е 322-та режисура в историята на Сатиричния спектакъл.

Освен създател, Лиза Шопова е и режисьор на спектакъла. Сценографията е дело на Антония Попова, а музикалната среда – на Мартин Каров. В постановката играе за първи път синът на Лиза Шопова и Христо Мутафчиев – Асен Мутафчиев. В останалите персонажи се ще превъплътят Христо Мутафчиев, Петър Калчев и Маргарита Хлебарова.

Пиесата „ Трима мъже и една Маргарита “ беше отличена през януари 2019 година с премията „ Алеко Константинов “ на третото издание на състезанието за сатирична комедия на Сатиричния спектакъл.

Лиза Шопова разяснява: „ В живота постоянно тръгваш за някъде, само че се оказваш на друго място. Това се случва през една нощ с трима мъже, които попадат в обща болнична стая. В рамките на осем часа те са изправени пред неуместни алтернативи и обстановки. От решението, което всеки един от тях ще се наложи да вземе, зависи тяхното бъдеще. А здравната сестра, която би трябвало да се грижи за тях, е под огромен стрес защото й следва изключителното събитие да се омъжи на идната заран. Болничната стая се трансформира в полесражение, на което всички средства са разрешени, а залогът е любовта “, оповестяват от Сатирата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР