На 20.12.19 г. (петък) асеновградчани отново се обединяват от благородна

...
На 20.12.19 г. (петък) асеновградчани отново се обединяват от благородна
Коментари Харесай

Билетите за благотворителния концерт за Ники от Горни Воден са вече в продажба

На 20.12.19 година (петък) асеновградчани още веднъж се сплотяват от благородна идея. Точно в 19:00 ч. в читалище " Родолюбие " ще стартира благотворителният концерт в помощ на Ники от квартал " Горни Воден ". Младият мъж страда от рак на дебелото черво и към този момент 8 години се бори с подлото заболяване. Размерът на средствата, нужни за неговото лекуване, към този момент надвишава 109 000 евро.
Изпълнителите, които ще пеят и танциват благотворително в Асеновград в поддръжка на Николай Иванов, са дребната Елена Василева, Ивайла Терзиева, Виктория Димова, Андреана Бакалова и Радостина Гунгалова, Фолклорна групировка " Родопска Песен ", Денс групировка " Косара ", Дуо " Доминанто " и други гении, както от Асеновград, по този начин и от цялата страна. Билетът, който е автентично завършен във тип на сърце, е на цена 5 лв.. Отделно ще има ситуирани и кутии за дарения преди и по време на концерта, изясняват уредниците от Общински юношески съвет-Асеновград.
Билети могат да се закупят онлайн посредством фейсбук страницата на организацията , с позвъняване на теле.: 0898 30 1111 или 0893 696 682, както и всяка събота и неделя от една от дървените къщички, ситуирани на площад " Академик Николай Хайтов " в града. 2 часа преди началото на концерта, т.е. в 17:00 часа бъде открит и благотворителен базар. Той също ще се организира в читалище " Родолюбие " и ще е в поддръжка на Ники. Там с благотворителна цел ще се продават ръчно направени сувенири, картички, рисунки и други, както и домашно приготвени коледни сладкиши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР