На 20.11.2019г. тридесет години след приемането на Конвенцията за правата

...
На 20.11.2019г. тридесет години след приемането на Конвенцията за правата
Коментари Харесай

ЦОП „По-добро бъдеще” отбеляза 30 годишнината от приемане на Конвенцията за правата на детето

На 20.11.2019г. тридесет години след приемането на Конвенцията за правата на детето, Център за социална поддръжка „ По-добро бъдеще ” към Фондация „ Владиславово ” отвори порти, с цел да стане част от отбелязването му.

На този ден в центъра сътрудници, другари, представители на институции, деца и родители споделиха за следващ път взаимната си поддръжка и подготвеност за отдаване на познания, опит и сърце в името на общата кауза- отбрана правата и ползите на децата.

Гости бяха представители на Община Варна, Д ”СП ” – ОЗД Варна, СУ „ П.К. Яворов ”, „ Център за социална поддръжка ” и „ Център за обществена рехабилитация и интеграция “ - Община Аксаково, здравни посредници, деца и родители.

Най-значимо в този ден бе наличието на децата. Ученици и педагози от СУ „ П.К. Яворов ” подариха на екипа най-хубавия подарък – своята подготвеност, интерес, схващане и съпричастност към общата идея. Младите хора споделиха горещите тематики от своя дневен ред, свързани с рисковете и провокациите пред тях и пожелаха да научат повече за естеството на обществената услуга. Екипът на центъра подари приспособен вид за деца на Конвенцията за правата на детето.

Фондация „ Владиславово ” получи приветствен адрес от господин Коста Базитов - Заместник – кмета на Община Варна с признателност за извънредно ползотворното партньорство.
Екипът на Център за социална поддръжка „ По-добро бъдеще ” към Фондация „ Владиславово ” благодари за топлите думи, ползотворното съдействие и поддръжка от всички институции, сътрудници, образователни заведения, сътрудници от неправителствения бранш и другари, че споделиха този ден с нас!

Уверяваме Вас - благи дребни, пораснали и още по-пораснали деца, че ще продължим да влагаме нашата сила, познания и опит, с цел да подкрепим правото Ви на детство и вратите ни са постоянно отворени за Вас!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР