На 2 юни, в две минути мълчание се събира признателността

...
На 2 юни, в две минути мълчание се събира признателността
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Великото дело на Ботев е урок по родолюбие, който всеки българин трябва да помни

На 2 юни, в две минути безмълвие се събира признателността на цялостен един народ към всички знайни и незнайни герои, дали живота си за свободата на родината. Това сподели водачът на БСП-София Калоян Паргов след поклонението пред паметника на Христо Ботев и на Братската могила в Борисовата градина, представен от партийния пресцентър.

В събитието взеха присъединяване заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, заместник-председателите на ИБ на Градската организация Милка Христова и проф. Ваня Добрева, ръководителите на националното и градското младежко обединяване Николай Бериевски и Петко Димитров, общински съветници, членове и симпатизанти на партията и жители.

„ В тези минути е съсредоточено поклонението ни пред саможертвения порив на Ботев и неговите четници, на всички борци за национална и духовна самостоятелност, за обществена правдивост и човешки права.Те са израз на дълбокия ни реверанс пред подвига и себеотрицанието, в името на бъдещето и по-добрия живот на българския народ, които се увенчават с величие “, уточни Паргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР