На 2 юни, около 23 ч., се прибирах към вкъщи.

...
На 2 юни, около 23 ч., се прибирах към вкъщи.
Коментари Харесай

Рецидивистът Сапуна Наръга В Гръб 17-Годишен Ученик От Поморие, За Да Го Ограби!

„ На 2 юни, към 23 ч., се прибирах към у дома. Бях си пуснал музика от телефона със слушалките и пишех с другари, когато в региона на бл. 25 внезапно усетих остра болежка в гърба. Буквално цялата ми лява страна изтръпна в границите на секунди и инстинктивно се обърнах обратно да погледна нападателя си. На няколко метра от мен стоеше висок и слаб ром с нож в ръка, който ми крещеше, че ще ме довърши, в случай че не му дам телефона си “, спомня си младежът, който е унищожен след нападението.

От разговорлив юноша се е трансформирал в свито момче, което се опасява нещо неприятно да не му се случи. До него в този миг с изключение на фамилията му са и най-близките му другари, които го поддържат и му вдъхват кураж. Според Ставри откакто почнал да кърви мощно ромът осъзнал какво се случва и побягнал в незнайна посока, оставяйки момчето да се гърчи на земята.

Състоянието на 17-годишния Ставри обаче почнало доста бързо да се утежнява от тежката кръвозагуба. Едва стъпвайки, съвсем лазешком той се насочил към основната улица на града – „ Княз Борис I ”, където се надявал да види кола, която да го откара до болничното заведение в Поморие.

За благополучие такава имало – младо момче и момиче качили на автомобила си ранения Ставри и го завели непосредствено в незабавното в морския град. От там той е трансфериран към УМБАЛ-Бургас, защото раната е изгубил доста кръв и животът му е бил в заплаха.

„ Тези хора избавиха живота ми, желая да им благодаря най-сърдечно “, споделя Ставри.

Приятелите на поморийския младеж разкриха, че към този момент са разбрали кой го е нападнал - рецидивист с богато престъпно досие, изпечен нарушител.

„ Това е ром, апаш и наркоман. Той е 2 години по-голям от нас. Прякорът му е Сапуна, тъй като татко му продава сапуни! Надяваме се на заслужено правораздаване, тъй като този човек заслужава затвор. Едва не умъртви приятеля ни! “, обясниха съучениците на потърпевшото момче.

Раната на гърба на младежа е сериозна – дълбока е към 3 сантиметра и е извънредно близо до левия бъбрек. С алената линия - мястото, където е проникнал ножът. С бледото алено очертание е гръбнакът на 17-годишния помориец

За благополучие ножът не е съумял да засегне нито органа, нито гръбначния дирек на Ставри. В момента той е в болница, тъй като лекарите изкуствено поддържат раната отворена, с цел да не стартират тъканите във вътрешността да гноясват, изясни на собствен ред бащата на момчето Щериан.

„ Благодарен съм на всички, помогнали да спасят единственото ми момче! Благодаря и на полицията за бързата реакция; съумели са да задържат причинителя до края на вечерта. Но въпросът в този момент е какво обвиняване ще му се повдигне и дали въобще ще се задействат институциите “, сподели още бащата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР