На 2 юни 2020 година на територията на Първо РУ

...
На 2 юни 2020 година на територията на Първо РУ
Коментари Харесай

Закопчаха четирима души при спецакция в Плевен

На 2 юни 2020 година на територията на Първо районно управление (на МВР) - Плевен е извършена профилирана полицейска интервенция. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Целта е привеждане в популярност, профилактиране и ангажиране към наказателна и/или административно-наказателна отговорност на лица от дейния престъпен контингент, които със своите дейности въздействат на оперативната конюнктура, лица с две или повече висящи производства, лица, разпознати като проблематични от кметове на обитаеми места, лица, с ограничения за неотклонение, разнообразни от задържане под стража. Полицейските мероприятия за извършени за времето от 06:30 часа до 11 часа.

Закопчаха наркопласьори при спецакция в Русе

Проверени са частни парцели и четири лица – 28-годишен, 39-годишен, 41-годишен и 23-годишен, поданици на село Бохот.

На адресите е осъществена инспекция на съображение чл.83 от ЗМВР по отношение на налични сигнали за държане на акцизни артикули без бандерол - тютюн и /или цигари, както и сигнали за нелегално владеене на огнестрелно оръжие. Установено е непозволено присъединение към електропреносната мрежа, както и непозволено присъединение към водоснабдителната система. Във връзка с установеното са осъществени огледи на местопроизшествията и са формирани две досъдебни производства за осъществени закононарушения по чл.234 „ в “ от Наказателния кодекс.

Закопчаха двама младежи с опиати при инспекция на кола

Сезирана е прокуратурата. Четиримата са арестувани за период до 24 часа.

В хода на профилираната полицейска интервенция са построени два контролно-пропускателни пункта за инспекция на преминаващи лица и коли на изходите на село Бохот, надлежно по посока село Тученица и по посока село Брестовец, община Плевен.

Проверени са общо 20 автомобила и 30 лица, като са формирани 2 акта за констатиране на административни нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, един фиш по същия закон, един акт за констатиране на административно нарушаване по Закона за българските документи за идентичност и един акт по Кодекса за застраховането.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР