На 2 юли предстои официалното откриване на Sofia Summer Fest.

...
На 2 юли предстои официалното откриване на Sofia Summer Fest.
Коментари Харесай

Съкровища от Изтока откриват Sofia Summer Fest

На 2 юли следва формалното разкриване на Sofia Summer Fest. Летният фестивал на София, който ще продължи до 30 септември и се организира в Южен Парк II, зад музей "Земята и хората ".

Началото тази година ще бъде обещано от „ Съкровища от Изтока “, Азиатския фестивал, който е проведен по самодейност на Индонезийското посолство в България, дружно с още 11 дипломатически представителства – Виетнам, Индия, Иран, Камбоджа, Монголия, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Филипини и Япония.

По време на фестивала посетителите ще могат да се срещнат с културата и традициите на другите страни, ще могат да се включат в класове по Йога, Таекуондо, разнообразни азиатски танци и доста други. Началото на фестивала ще е от 10:00 часа и ще продължи със театрални изяви до 19.30 часа и с изложбени щандове до 22:00 часа.
 s
„ Съкровища от Изтока “ се афишира в поддръжка на фондация „ МС-Мога Сам “ и тяхната акция „ 1000 Жерава “ за битката против множествената склероза. Всички гости ще имат опцията да се включат в сгъването на жерави, дарявайки своето време в символ на съпричастност и имайки опцията за материална поддръжка за хората с Министерски съвет, само че и за личен емоционално-психологически баланс и сбъдване на тяхното персонално, съкровено предпочитание.

„ Очакваме над 10 000 гости да вземат присъединяване във фестивала и да се насладят на повече от 30 разнообразни действия с многообразие от азиатски осъществявания, танци, музика, кулинарни изкушения и бойни изкуства. Гостите ще имат опцията да се допрян до Съкровищата на Азия, като в това време поддържат благотворителната самодейност на фестивала.

Билети за Томбола се оферират за всички, които желаят да завоюват награди като ваучери за отмора, СПА лечения, вечери, както и 2 самолетни билета до Дубай. Всички доходи ще бъдат дарени за битката с множествена склероза, идеята на Фондация „ МС-Мога Сам”, споделя Калоян Стоянов от Посолството на Република Индонезия, проектов координатор на Азиатския фестивал в София.

Sofia Summer Fest се организира с поддръжката на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд просвета, регион Триадица и медийната поддръжка на NOVA.

Пълната стратегия на фестивала ще бъде оповестена на:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР