На 2 откомври Кейт Хъдсън роди третото си дете –

...
На 2 откомври Кейт Хъдсън роди третото си дете –
Коментари Харесай

Кейт Хъдсън: Ще отслабна с 11кг!

На 2 откомври Кейт Хъдсън роди третото си дете – момиченце на име Рони Фуджикава, кръстена на свекъра й. 39-годишната актриса към този момент има две момчета и то от двама разнообразни татковци – Райдър (14) от някогашния й брачен партньор Крис Робинсън и Бингам (7) от някогашния й избраник Мат Белами.

Само 20 дни след раждането на щерка си, Кейт разгласява фотография от залата. Феновете й я поддържаха по тази причина, че толкоз бързо е съумяла да се възвърне към тренировките и най-много да открие време за себе си до момента в който се грижи за новородено.

Преди броени дни, половинката на Дани Фуджикава показа още една фотография в профила си в Instagram, с която разгласи, че си слага за цел да отслабне с цели 11 кг до пролетта, когато ще се върне и към снимачната площадка.

Паралелно с това, Кейт е окуражена да реализира всичко: “Искам да отслабна, да продължа да кърмя, да отгледам децата си, да работя всеки ден, да отстранявам време на мъжа си, както и на приятелките си и.. да остана с всичкия си!”

Причината Кейт да желае всичко това са две. Първата е, че актрисата към този момент е построила режим на бебето си и по този начин знае с какъв брой време разполага да се погрижи за себе си и своето здраве. Втората: след Деня на благодарността, Кейт се усеща стимулирана и окрилена да реализира задачите си.

В поста си, Кейт изцяло намерено приказва по тази причина какъв брой мъчно е за една жена да резервира рутината си и по едно и също време с това да отглежда не едно или две, а цели три деца. Ние пък я поздравяваме за искреността и смелостта!

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР