На 2 октомври ГЕРБ/СДС ще бъде първа политическа сила, която

...
На 2 октомври ГЕРБ/СДС ще бъде първа политическа сила, която
Коментари Харесай

ГЕРБ/СДС - Варна стартира предизборната си кампания с увереност за победа

„ На 2 октомври ГЕРБ/СДС ще бъде първа политическа мощ, която само може да ръководи, която има хората със познания и умения, които да изведат страната от рецесията. На нас се пада отговорността да спечелим изборите и да бъдем победител. Но ни би трябвало безапелационна победа, с цел да управляваме, тъй като, в случай че влезем в спиралата на още едни избори, тежките последствия и рецесията са непредвидими. “ Това сподели кметът на Варна и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ Иван Портних на необятно форматна партийна среща с членове и симпатизанти от 11 общини и региони в морската столица.Той благодари на всички, че не се огънаха пред полицейския тормоз на Бойко Рашков и не се поддадоха на страха и заканите по време на миналите три избора в 2021г.

Административният секретар на ГЕРБ – Варна Павел Христов показа всеки един от претендентите за народни представители с лидер Даниел Митов, зам.-председател на партията, два пъти външен министър.

„ На Промяната им беше обещано ръководството в ръцете, в този момент съм уверен, че резултатът им на 2 октомври ще бъде по-нисък, в сравнение с те чакат. Първият им проблем, е че те не си обичат народа, непрестанно изясняват по какъв начин би трябвало да живее българинът – по техните стериотипи, не ни считат за свободни хора. Когато управляваха, горивата станаха с 1/3 по-скъпи, цената на ел. силата толкоз скочи, че предприятия потеглиха да затварят, направиха куп нелепости и схеми с газа, с цел да вкарат медиатори за същия съветски газ, който се внася. Сега служебният кабинет щял да договаря с Газпром! Че кой ще желае да върне старите цени в случай, че към този момент получава с 30% повече ”, сподели Даниел Митов.

Водачът на варненската листа уточни, че за невижданата до момента бежанска рецесия и за нещастието с убитите служители на реда персонално е виновен Бойко Рашков, който година и половина като вътрешен министър в две служебни и последното постоянно държавно управление беше се  посветил напълно на изчегъртването на ГЕРБ с  арестите и полицейски патрулки пред домовете на членове и симпатизанти по време на избори. „ Гледам нашите съперници –Атанас Атанасов разкрил акцията в една лодка, да, доста уместно, тъй като те са хора за една лодка. Промяната откри акцията в Пловдив с рехаво наличие на площада, най-вече с хора, докарани от София. Като видях Киро, Асен и Никола Минчев, незабавно се сетих за Доньо Донев и неговите герои ”, разяснява още Митов.

„ Срещу ГЕРБ стои партията на медиаторите –посредници на мафията, на газа, на енергетиката, стоят хора, които всяка секунда престъпват закона. Хора на задкулисието подвигнаха митингите, финансирани от мафията преди две години, когато държавното управление на Борисов удари схемите им с акцизите на горивата, хазарта, алкохола. Тогава мафията се сплоти и сътвори тези политически планове – Да България и Промяната. Създаде ги олигархът Иво Прокопиев, който продължава да управлява медиите и да манипулира обществото ”. Това сподели вторият във варненската листа Красен Кралев, най-успешният до момента състезателен министър от кабинета „ Борисов ”.

Депутатката от 47-то Народно събрание Славена Точева, неотдавна към този момент магистър –финансист, пожела безапелационна победа на изборите: Никога повече да не ставаме очевидци и пострадали от едно ръководство и държавно управление, което е построено от ненавист към ГЕРБ, от нелепа самонадеяност, от нечувана несръчност и непросветеност. Адвокат Бранимир Балачев също проучва ръководството на Промяната –пълен неуспех и това, че успеха на 2 октомври е значима освен за ГЕРБ/СДС, а за идеята България.

По-рано Красен Кралев, кметът на Владиславово Николай Костадинов и Бранимир Балачев наградиха призьорите от националното състезание по фитнес и културизъм Купа Класик Варна. Тя  се организира в новата спортна зала в квартал Владиславово.

„ Нормалността в спорта ще се завърне единствено след месец и всички спортисти ще получат полагащото им се почитание и финансиране. В управническата ни стратегия е заложено 200% нарастване на средствата с които ще финансираме спортните клубове “, съобщи още Кралев. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР