На 2 ноември ни предстои истинско фолклорно приключение в компанията

...
На 2 ноември ни предстои истинско фолклорно приключение в компанията
Коментари Харесай

Нина Нниколина Live на 2 ноември 2019 в Sofia Live Club

На 2 ноември ни следва същинско фолклорно премеждие в компанията на НИНА НИКОЛИНА и група страхотни музиканти.
За концерта през зимния месец певицата е подготвила нови песни в разнообразни размери и по този начин сбирката е приключена – ръченица, пайдушко и варненско хоро.
Изненадата за вечерта ще е освен музикална, тъй като вдъхновението на Нина е без ограничаване. Певицата ще бъде облечена с носия, която сама е ушила особено за концерта!
Проектът “Нина Николина Live ” е с безподобен жанр, който включва български национални песни, които са погледнати по друг от обичайния метод, събиращ фолклор, етно джаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

“С проекта  „ Нина Николина Live ” си слагам за цел да покажа по какъв начин една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от разнообразни страни и  култури. Желанието ми на актьор е да покажа, че в музиката премахването на границите, в действителност единствено сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се схващат и одобряват по-добре едни с други “, споделя изпълнителката.
На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти - Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни, Таня Първанова - вокал. Концертът е с ефектна мултимедия, която способства за преживяването в клубна атмосфера.

БИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена 15 лв. и на входа в клуба в деня на концерта 20 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР