На 2 млн. продукти има само 1 дефектен. Показателите са

...
На 2 млн. продукти има само 1 дефектен. Показателите са
Коментари Харесай

Цитат на деня: На 2 млн. продукта има 1 дефектен, заводите са ни по-добри от германските

" На 2 млн. артикули има единствено 1 повреден. Показателите са по- положителни в сравнение с заводите в Германия. Когато заводът се реалокира тук от Чехия, българите дават повече продукция ". Това сподели през днешния ден министър председателят Бойко Борисов, представен от организация " Фокус ", при откриването на уголемение на цех за авточасти в Русе.

По-рано през днешния ден той откри ново произвеждане на съставни елементи за коли и в Кърджали, само че там беше неприятно сюрпризиран от изявление на турския дипломат, което провокира скандал.

" Неслучайно немската автомобилна промишленост стартира да се ориентира към България. На процедура детайлите за всички модели се създават у нас ", заключи Борисов пред публицисти. Той не пропусна да означи, че няма нито една забележка по отношение на общинската или държавната администрация за претенции на пари и забавяния на решения.

Борисов не пропусна да нападна и Българска социалистическа партия, с които към този момент имат близки планирани резултати преди изборите за евродепутати. " Разбирам кое нервира Българска социалистическа партия, тях ги мързи да вървят на работа, а аз в събота откривам два завода на най-големите компании в света ", сподели министър председателят.

Той разяснява и сигналът, който Българска социалистическа партия подадоха в ЦИК, с искане комисията да обърне внимание на Борисов, че не може да е по едно и също време министър председател и началник на предизборния щаб на ГЕРБ.

" Аз не съм никакъв началник, откривам заводите, с които сме работили месеци наред. Не се занимавайте с Българска социалистическа партия ", посъветва министър председателят публицистите, предава " Фокус ".

" Какво да напуснем - да ги оставим отново да заробят страната? Виждате една предизборна дума не съм споделил, в случай че не ме бяхте питали. Само демонстрирам направеното. На приказки Българска социалистическа партия са доста силни- щели да обезпечат високи приходи. Кое осигуриха те? ", приключи той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (319)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР