На 2 декември, само в кината, с Брутална нощ посрещаме

...
На 2 декември, само в кината, с Брутална нощ посрещаме
Коментари Харесай

А ти слушка ли тази година? Дейвид Харбър от "Stranger Things" ще бъде лош Дядо Коледа за празниците

На 2 декември, единствено в кината, с " Брутална нощ " посрещаме Дядо Коледа, който е по-различен от всичко, което сме виждали до момента. Този Дядо Коледа носи сериозен прочувствен багаж, има нулев толеранс към непослушните хора и раздава кофти дарове от сърце. Филмът отдава респект на коледни класики като Умирай мъчно и Сам у дома и ловко комбинира детайлите на под напрежение трилър, вълшебна приказка, комедия и екшън.

В ново видео зад кулисите на " Брутална нощ ", режисьорът Томи Виркола (Хензел и Гретел: Ловци на вещици), звездата на кино лентата Дейвид Харбър (Stranger Things, Хелбой, Черната вдовица) и неповторимият Джон Легуизамо разкриват любопитни детайлности за нетипичния Дядо Коледа, като ни дават обещание вълнуваща история с откачен екшън и доста черен комизъм. Те са безапелационни,  Брутална нощ ще предложи на феновете в кината едно в действителност автентично, по едно и също време провокативно и прочувствено кинопреживяване, което ще направи идните празници незабравимо пъстри, пикантни и занимателни.

Виж още: По малко от всичко, само че с ясни отговори: Какво ни чака във финалния сезон на Stranger Things?

Навръх Бъдни вечер група въоръжени наемници проникват в имението на богато семейство с концепцията да осъществят най-лесния и огромен удар в живота си, в размер на 300 млн. $. Всичко върви без спънки, до момента в който не се натъкват на най-очаквания белобрад посетител по това време от годината, който обаче напълно не е благият и добросърдечен дъртак, който всички познаваме. Свършил най-важната си задача за вечерта, Дядо Коледа е твърдо решен да не изневерява на правилата си и да се измъкне през комина, без да се замесва в хорските проблеми, само че откровеното предпочитание на дребната Труди, хваната за пленник с останалата част от ексцентричното си семейство, го въвлича в спора и скоро всички непослушни ще открият, че неналичието на подарък за празника ще е най-малката им грижа.

Режисьор на " Брутална нощ " е Томи Виркола (Мъртвешки сняг, Хензел и Гретел: Ловци на вещици), по сюжет на Пат Кейси и Джош Милър (Соник: Филмът, Соник: Филмът 2). Продуценти са Дейвид Лийч (Бързи и гневни: Хобс и Шоу, Убийствен влак), Кели Макормък и Гай Данела, a в функциите са Дейвид Харбър, Джон Легуизамо, Еди Патерсън, Кам Джигандей, Алекс Хасъл, Алексис Лаудър, Бевърли Д‘Анджело и други

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР