На 2, 3 и 4 февруари 2018 г. ще се

...
На 2, 3 и 4 февруари 2018 г. ще се
Коментари Харесай

Слави Трифонов представя онлайн кастинга за други политици


На 2, 3 и 4 февруари 2018 година ще се организира събеседването с искащите да се включат в политическия план на Слави Трифонов. Това излиза наяве в отворено писмо на шоумена, което той популяризира и до медиите.

Събеседването ще се излъчва онлайн в интернет и както Слави Трифонов декларира цел е: " всеки един от вас, уважаеми съграждани, да може да бъде обективно осведомен за това, което се случва. "

В писмото се показва, че 3 777 души са декларирали предпочитание да вземат участие в сходно начинание. Хора от друг пол и възраст. Хора, приключили разнообразни университети, в това число и най-престижните в света. Хора с изумителна биография.

" И за мен е голяма отговорност и задоволство, че такива хора изявяват предпочитание да вземат участие в сходно начинание. Най-искрено показвам голямата си признателност и почитание към всеки един от тях. Държа да отбележа и че съвсем всички българи, които са на върха в международни университети, като преподаватели, или българи, които имат доста сполучлив бизнес из целия свят, съвсем всички от тези българи се съгласиха дружно да проведем събеседването с искащите да вземат участие в сходен план, декларира Слави Трифонов.

В отвореното си писмо Трифонов показва и че с всеки минал ден става все по-ясно, че политическата класа и методът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, некомпетентно, зациклило, корумпирано и има потребност от брутална смяна.

Шоуменът напомня и че такава смяна са поискали и над 2.5 милиона българи, които са декларирали това посредством легален референдум

" Предполагам сте доста щастливи от това, че България е ръководител на Съвета на Европейски Съюз, само че дали това по някакъв метод ви кара да се чувствате по-добре, се колебая ", се споделя в отвореното писмо.

Слави Трифонов аргументира още веднъж сформирането на политическо придвижване с претекста да се покажат на българските жители " други хора - разнообразни от сегашните политици. Образовани и потвърдили качествата си. Хора, които могат да съставляват България и всички нас в напълно друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една съвременна и цивилизована страна.

Припомняме, в края на септември месец Слави Тирфонов и Инициативният комитет за образуване на референдума в отворено писмо до медиите приканиха образовани експерти , които желаят да трансформират бъдещето на България, да се покажат.

" Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата опция да участвате в една невиждана смяна, която да направи България прелестно и мечтано място за живеене ", прикани Слави Трифонов.
Призивът е в сходство с отвореното му писмо, в което декларира, че стартира да търси хората , които могат да измъкнат страната ни от " тази 27-годишна каша ", с което сложи начало на политически план.

Преди това предприемчив комитет към шоуто на Слави Трифонов провежда подписка с искане за осъществяване на референдум . Макар и до гласоподаване да стигнаха единствено част от въпросите , референдумът се организира дружно с президентските избори , извоювани от Румен Радев.
Именно неговата победа беше претекст Бойко Борисов да подаде оставка още веднъж и по този начин разглеждането на референдума беше в допълнение затормозено.

Резултатите от гласуването, съгласно ЦИК, не направиха наложителни използването на тезите от референдума , само че изборната интензивност беше задоволителна, тъй че въпросите да би трябвало да влязат в Народното събрание .

Нито предходното, нито актуалното национално заседание обаче не демонстрира интензивност в тази посока, макар че персонално водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че неговата партия ще поеме самодейността и ще извърши волята на народа.

Макар и да оспорва резултатите от гласуването, Върховен касационен съд отхвърли оконтачателно желае . , на което шоуменът отговори също с яростно писмо.

Слави Трифонов няколко пъти излиза на митинг пред Народното събрание , където в продължение на дни настояваше народните представители да изпълнят отговорностите си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР