На 19 юни китайски представител произнесе реч на 53-тата среща

...
На 19 юни китайски представител произнесе реч на 53-тата среща
Коментари Харесай

Китайски представител изясни становището на Китай по афганистанския въпрос в Съвета по правата на човека

На 19 юни китайски представител произнесе тирада на 53-тата среща на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, в която изясни китайското мнение по афганистанския въпрос.

Китайският представител уточни, че Китай и Афганистан са съседи и двете страни се грижат за благополучието на целия афганистански народ, в това число дамите и девойките. Китай насърчава интернационалната общественост да продължи да оказва помощ за икономическото развиване и възстановяване на живота в Афганистан, да продължи да дава филантропична помощ и помощи за развиване и да предизвиква умереното и устойчиво ръководство на Афганистан посредством разговор, връзка и насоки.

Китайският представител акцентира, че през 2021 година задграничните войски се изтеглиха безконтролно от Афганистан и страната изпадна в нова рецесия. Международната общественост би трябвало всестранно и обективно да гледа на многочислените провокации пред Афганистан и да отбрани дейно главните права на всички афганистанци, в това число дамите и девойките.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР