На 19 януари Генералният щаб на Украйна съобщи, че има

...
На 19 януари Генералният щаб на Украйна съобщи, че има
Коментари Харесай

Лондон: Русия използва зимата за настъпление по целия фронт в Украйна

На 19 януари Генералният щаб на Украйна заяви, че има 27% нарастване на съветските офанзиви на фронта по отношение на предходния ден, с нанесени 81 въздушни удара и 45 многократни ракетни офанзиви. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Допълнителни данни на украинския общоприет щаб, сравняващи интервала 14-18 януари 2024 година с предходния петдневен интервал, удостоверяват това нарастване на съветските набези. През тези петдневни интервали броят на загубите на военни транспортни средства от страна на Русия се е нараснал с 88%, а броят на загубите на съветски танкове е повишен с 95%. за същия интервал също се е нараснал с 15%, регистрират от английското МО.

Тези данни демонстрират устойчиво повишаване на интензивността напо целия фронт през последните две седмици. Много е евентуално основен фактор за това да са изискванията на заледяване на земята, което разрешава придвижването на бронирани транспортни средства през страната, показват от английското разузнаване.
 Руската войска се засилва на юг в Украйна
Руската войска се засилва на юг в Украйна

Освен подразделенията " Щурм-Z ", са употребявани и десантчиците от морската пехота
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР