На 19-ти септември, от 20.00 ч., в предаването Време за

...
На 19-ти септември, от 20.00 ч., в предаването Време за
Коментари Харесай

Качествен български фънк и много настроение във второто издание на LIVE IN DA HOUSE

На 19-ти септември, от 20.00 ч., в предаването „ Време за живот “ по стратегия „ Хоризонт “ следва вторият епизод на специфичната поредност концерти онлайн от Второ студио на БНР. Всяка сряда до края на месеца, LIVE IN DA HOUSE показва едни от най-актуалните и качествени актьори на българската музикална сцена.

В изданието тази сряда ни гостуват момчетата от групата Funky Miracle.

Групата е основана през 2012 година и 6 години по-късно можем да кажем, че към този момент са главен фактор измежду новата генерация музиканти у нас. Въпреки, че главният жанр на бандата е фънк, музиката им се отличава с ексцентрично и характерно звучене, повлияно от стилове като джаз, рок, соул, R`n`B и даже хип-хоп. Миналата година те издадоха своя дебютен албум „ Fly ”, включващ 10 авторски части, а годината беше изключително вълнуваща и сполучлива за тях и заради обстоятелството, че попаднаха в селекцията на влиятелния фестивал So What’s Next?, който се организира през месец ноември в Айндховен.

В началото на всеки концерт музикантите ще описват неразказани истории за себе си, за връзката си с музиката и откриването на нейния свят, а по-късно ще показват определена от тях музика в един специфичен концерт, когато думите ще правят отстъпка място на музиката.

Можете да ни слушате на честотите на стратегия " Хоризонт " или онлайн.
Повече за присъединяване на групата в LIVE IN DA HOUSE на следващия ден, както и информация за всички останали концерти от поредицата, можете да намерите на страницата на предаването „ Време за живот ” във Facebook.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР