На 19-ти и 20-ти януари в Park Center Sofia ултрамаратонецът

...
На 19-ти и 20-ти януари в Park Center Sofia ултрамаратонецът
Коментари Харесай

В петък сутринта започва първото в света 36-часово бягане по пътека

На 19-ти и 20-ти януари в Park Center Sofia ултрамаратонецът Краси Георгиев ще се опита да сложи връх за 36-часово тичане по пътека. Основна цел на самодейността е набиране на средства за подготвителни спортни лагери на деца, преборили рака и покриване на разноски за присъединяване им на огромното интернационалното съревнование " Игри за спечелили " 2018 в Москва.

Стартът на 36-часовото тичане е плануван за 10 ч. сутринта на 19-ти януари (петък), а финалът - за 22 ч. вечерта на идващия ден (20-ти януари, събота). В този часови период Краси ще се опита да бяга, прекъсвайки само с къси паузи за физиологични потребности и подпомагане от рехабилитатор. По-голямата част от храненията, както и приемът на вода и други питиета, ще бъдат в придвижване.

В непосредствена непосредственост до пътеката, на която ще бяга Краси Георгиев, ще бъде конфигуриран втори апарат. Той е предопределен за всички искащи да поддържат него и неговата идея. За задачата за всеки пробягани 100 метра на пътеката посетителите ще подаряват по най-малко 1 лева в специфични брандирани кутии на място. Достъпът до втората пътека за гости е свободен от старта в 10 ч. сутринта до 22 ч. вечерта в петък. През съботния ден - от 9:30 ч. сутринта до упования край в 22 ч.

За включване в самодейността не е належащо авансово записване. Достъпът е свободен, като единственото ограничаване ще бъде при формиране на опашка от чакащи - следователно бягащите ще бъдат ограничавани до оптималната отдалеченост от 1 км (около 5 минути). Няма ограничаване за минимална отдалеченост и събитието е уместно и за хора без опит в бягането. Организаторите приканват искащите да бягат на втората пътека до Краси Георгиев да носят чифт чисти и комфортни за тичане обувки, в случай че желаят тичането им да бъде по-комфортно.

Освен на място в Park Center Sofia има опция и за отдалечено присъединяване в самодейността посредством мобилното приложение Strava (събитие " 36 часа ": https://goo.gl/GUJohD ). В седмицата на предизвикването " 36 часа " (15-21 януари) всички искащи да поддържат идеята могат да запишат изминатите от тях посредством тичане километри и да дарят съответната сума по банковата сметка на Сдружение " Деца с онкохематологични болести " (IBAN: BG13FINV91501014721936; Основание за заплащане: " 36 часа " ).

За присъединилите се в самодейността на място са планувани спомагателни бонуси, измежду които – енергийни десерти " Roobar ", ваучери за стената по катерене " Стиска Ли Ти " в Park Center Sofia, дарове от куриерска компания " Ин Тайм " и други.

Събитието ще бъде излъчено онлайн в Интерент от самото начало - на уеб страницата на Wness TV и във фейсбук.

Основни уредници на предизвикването " 36 часа " са организация за цифров маркетинг и PR " all6 ", " Roobar ", съдружие " Деца с онкохематологични болести " и Park Center Sofia. Сред главните сътрудници са куриерската компания " Ин Тайм - UPS България ", състезателен клуб " Бегач ", Questers, Wness TV, Fina Style, Running zone, Life Fitness, DRace и други. Медийни сътрудници са Дневник, Sportal.bg, 360 и Run BG.

Повече за " 36 часа " можете да научите от събитието във фейсбук: https://goo.gl/g66BW4
Фенстраница на Краси Георгиев: https://goo.gl/yegLTu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР