На 19-ти август Меркурий навлезе в любимия си знак -

...
На 19-ти август Меркурий навлезе в любимия си знак -
Коментари Харесай

Меркурий в Дева: хаосът се подрежда, ето какво да очаква всяка зодия от периода

На 19-ти август Меркурий навлезе в обичания си знак - Девата и ще остане там до 5-ти септември. По време на този удобен пренос всичко, обвързвано с тази планета, ще работи по-гладко, по-бързо и по-успешно.

Това са най-много връзките, превоза и технологиите. А това значи, че животът ни ще стане по-зает, само че и по-успешен и ефикасен.
 image2_16x9.png 5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен На фокус
Девата е позната като най-големият перфекционист измежду зодиите, а дружно с Меркурий, вниманието ни към детайлите ще се изостри, ще бъдем по-организирани, може да станем и малко по-критични към хората към нас. Меркурий ще ни помогне да се усещаме по-будни, по-разсъдливи и по-разумни, в сравнение с прочувствени.

Този интервал ще ни донесе доста шансове да довъшим започнатото, да работим старателно и да реализираме това, за което се борим от дълго време. Ще бъдем извънредно продуктивни и ще поемем контрола над живота си!

А какво по-конкретно може да чака всяка една зодия от този интервал, вижте в галерията ни:
 Меркурий в Дева: ето какво чака всяка зодия в интервала  Меркурий в Дева: ето какво чака всяка зодия в интервала  Меркурий в Дева: ето какво чака всяка зодия в интервала  Меркурий в Дева: ето какво чака всяка зодия в интервала
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР