На 19 септември се образува хармоничен аспект тригон между Слънцето

...
На 19 септември се образува хармоничен аспект тригон между Слънцето
Коментари Харесай

Слънце тригон Плутон: Тази нощ сънищата са пророчески, пада границата между съзнателния и несъзнателния свят

На 19 септември се образува съразмерен аспект тригон сред Слънцето и Плутон: сред дух и схващане (Слънце) с най-далечната планета Плутон, която символизира свръхмощна мощ, сила, магия.

Слънцето съставлява нашата витална мощ и нашето умишлено его, персона и нейното изражение. То отразява устрема за живот и нашата креативна мощ. Плутон е смяната, която може да бъде разрушителна в силата си. Свързва се с воля и мощна пристрастеност. Плутон може да помогне да извадим нашите най-дълбоки и най-скрити стремежи нескрито и в последна сметка да ги трансформира, създавайки необратима еволюционна смяна.

 жена

Плутон е най-далечната планета в Слънчевата система, затова в астрологията планетата символизира минимум наличната част от нашата душeвност, енергийния капацитет, прикрит в дълбините. Това е груповото несъзнавано, силата на груповите запаси.

Някои могат да имат оракулски сънища по това време, пада воалът сред съзнателния и несъзнателния свят.

Увеличава се половият капацитет. Жените, да вземем за пример, може да употребяват женския си сексапил, с цел да получат това, което желаят. Мъжете също може да употребяват половата си сила.

 жена, мъж

През този интервал хората се повлияват добре от нетрадиционно лекуване и психическо, или хипнотично влияние.

Време уместно за водачите. Опитайте да стоите надалеч от манипулативните хора, не се поддавайте на игри на власт и най-много се пазете да не бъдете въвлечени в саморазрушително държание, което ще саботира вашите взаимоотношения, само че и вас самите.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР