На 19 септември 2006 година американският астронавт Даниъл Бербанк, намирайки

...
На 19 септември 2006 година американският астронавт Даниъл Бербанк, намирайки
Коментари Харесай

Астронавт на НАСА засне НЛО, което накара совалката му да отложи кацането си на Земята

На 19 септември 2006 година американският астронавт Даниъл Бербанк, намирайки се на борда на галактическия транспортен съд " Атлантис ", снима с цифрова камера НЛО. Извънземният транспортен съд, прелетял около совалката, приличал на полупрозрачно втвърдяване на някаква материя или даже на сила. Специалистите от НАСА и досега не могат да дефинират какво е било това: галактически отпадък или нещо фантастично, написа Езорейтер.


Космическият полет STS-115 бе вторият след съвсем 3-годишна пауза, провокирана от гърмежа на совалката " Колумбия ". Но и той не се разминал без произшествия. Забелязвайки покрай кораба НЛО астронавтите съобщили за това на наземния надзор, вследствие на което приземяването на " Атлантис " е било отсрочено с редица часове. Дали американската галактическа организация съществено се е изплашила от НЛО-то? Или експертите на НАСА са сметнали, че това въпреки всичко е бил галактически отпадък, изпаднал от совалката? Според формалната догадка, това може да е било отломка от кораба, само че също и парче лед или найлонов плик. Впрочем, мнозина уфолози считат, че обектът на фотографията изобщо не наподобява като найлонова торба.



Самият инженер на НАСА Уейн Хейл, който е един от ръководителите, отговаряли за кацането на " Атлантис ", е на мнение, че рационално пояснение за появяването на загадъчния обект не може да бъде открито. По думите на експерта, не може дори да се дефинира размерът на НЛО-то: дали това е бил дребен обект - от близко, или е огромен в далечината. Хейл не бърза да приказва за представители на извънземна цивилизация или за летящи чинии, само че припомня: Земята е дребна песъчинка в необятния океан, именуван космос, и никой не знае какво може да срещне отвън рамките на нашата Синя планета.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР