На 19 октомври на АМ “Тракия“, в участъка на км

...
На 19 октомври на АМ “Тракия“, в участъка на км
Коментари Харесай

ОДМВР - София ще подпомага движението на МПС на АМ Тракия

На 19 октомври на Автомагистрала “Тракия “, в сектора на км 17 – 20, в посока Пловдив се вкарва реверсивно придвижване в две ленти в една посока, като лента за придвижване на моторни транспортни средства е обособена и лентата за спешно прекъсване. Същото се отнася и за 21 октомври в посока София. За подпомагане на водачите ще има екипи на КАТ – Пътна полиция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
На Автомагистрала “Хемус “, в сектора на км 31 преди „ Витиня “ в посока Варна, има усложнение на придвижването на моторни транспортни средства, заради обстоятелството, че в тунела са обособени по една лента за придвижване в двете направления. Това е причина за формиране на колони. На място ще има автопатрул за подпомагане на водачите.
На 21 октомври, км 41 преди „ Ечемишка “ в посока София, се обособява свиване на лентите на придвижване с спомагателна отвесна маркировка /бализи/. Служители на Пътна полиция ще стопират от време на време придвижването на моторни транспортни средства, за недопускане основаването на предпоставки за престой вътре в тунелите „ Ечемишка “ и Топли дол “. Възможно е да се образуват колони от изчакващи коли.
От ОДМВР-София приканват водачите да се движат с нараснало внимание и със скорост, позволяваща безаварийно прекъсване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР