На 19 май в 00:12 часа, настъпва пълнолуние в знака

...
На 19 май в 00:12 часа, настъпва пълнолуние в знака
Коментари Харесай

19 май – пълнолуние в Скорпион

На 19 май в 00:12 часа, настава пълнолуние в знака на Скорпион, само че можем да следим и Синя Луна. Това галактическо събитие се смята за едно от най-мощните за освобождение, разчистване и трансформиране на живота. Това е по този начин, тъй като Скорпион е знакът, който ръководи гибелта, прераждането и духовната промяна.

Под светлината на това пълнолуние, ние ще бъдем призовани да разкрием повече от нашата същинска същина. Маските ще паднат, ще изхвърлим тежестите, които усещаме върху себе си. Вече няма потребност да ги носим. Вече нямаме потребност да блокираме истината за това кои сме и по какъв начин желаеме да живеем.

Като цяло, всички пълнолуния са време за освобождение, само че това, което е в знака на Скорпиона ще ни даде опция да се задълбочим, да помислим върху това какво ни тегли обратно, от какво ни боли и какво е належащо да почистим, с цел да разгърнем цялостния си капацитет. Време, в което да можем да поставим основите на нещо ново.

Докато тази сила ни моли да мислим за нашата посока и пътя, по който вървим, ще би трябвало да се задълбочим в това. Енергията на Скорпион ще ни подсети, че без значение от пътя, изборите, дейностите или решенията, които вършим, от голяма важност е единствено това, което вие вършиме. Всеки ден можете да вземете решение по какъв начин желаете да видите света.

Всеки ден можете да решите дали ще опитате нещо ново или да се върнете в уюта на добре познатото ви. Всичко е избор, който може да извършите, а това е част от приключението.

Около пълнолуние постоянно има огромна сила, която ни припомня да слушаме дълбочините на нашите сърце и душа. За да свърши своята „ магия “ Луната, ще би трябвало да бъдем нежни и търпеливи. Спрете за миг и се успокойте.

Луната ще ви насочи към това, от което би трябвало да се освободите, с цел да можете да станете повече от това, което в действителност сте. Свободни от рестриктивните мерки на обществото, от вашите отрицателни мисли и упования. Отговорите, които търсите, не са отвън вас, те не са безусловно огромни или велики.

Въпреки че по време на пълнолунието в Скорпион ще разгледаме своите най-дълбоки въпроси, ще ни бъде мъчно да овладеем тази мощна сила.

Водните знаци (Рак, Скорпион и Риби) са най-засегнати от тази Луна, само че в същото време са привикнали да се оправят с приливните талази от страсти. Това е внимателно време и изисква доста прозорливост, с цел да не останат засегнати.

За всички представители на зодиака, това е отлично време за тотално пречистване. Потърсете неща в дома си, които към този момент не употребявате. Предмети, облекла, обувки, всичко, което не ви е належащо – в кошчето. Напишете на лист хартия какво ви тормози и какво още не сте преодолели.

Пълнолуние в Скорпион ви дава нов взор върху проблемите. Вероятно ще намерите метод. Добрата вест е, че това ще бъде път без връщане. Изведете всички нерешени проблеми под лупата на Луната. Рано или късно ще би трябвало да се изправите пред тях, с цел да ги разрешите и преодолеете.

Скорпионът има способността да се регенерира като никой различен и постоянно излиза по-силен от борбата. Не се тормозете, тъй като това пълнолуние ще ви помогне да продължите в по-добра посока. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР