На 19 май принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат

...
На 19 май принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат
Коментари Харесай

Как бившият на Меган Маркъл я ядосва

На 19 май принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат първата годишнина от сватбата си. Дни след огромното събитие пристигна новината, че някогашният брачен партньор на херцогинята е предложил брак на актуалната си другарка и също е отправил взор към венчилото.

По случайност или не, тази година сватбата на Тревър Енгелсън още веднъж съответства като интервал с значимо събитие в живота на херцогиня - раждането на първото й дете. Явно той ловко употребява медийния интерес около някогашната си брачна половинка, с цел да се приказва и за него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@aroosing_com) на Май 12, 2019 в 10:57 PDT

42-годишният продуцент сподели " да " за повторно през живота си , като този път избраницата му е 31-годишната Трейси Кърланд. Тя е експерт по здравословно хранене и наследница на милионерска фамилия. Двамата към този момент законни съпрузи се познават от едвам две години.

Пищната женитба се състоя в комплекс на брега на океана в Калифорния предишния уикенд. Според участвали, венчавката е била цялостната диаметралност на кралската женитба на Меган и Хари - красива, само че без доста официалности, а един същински ваучър.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ميغان ماركل (@meghanmarkle_arabic) на Май 12, 2019 в 10:54 PDT

Пищно украсена арка на брега, под която младоженците са замени клетви на залез слънце. Златни рокли и коронки за шаферките, смокинг за младоженеца и прелестна рокля с дантела и паднали плещи за булката, написа Telegraph.

Гостите са похапнали миди, салата Цезар и бургери, някои от които са били и веган. Точно по усета на Меган...
 Меган Маркъл, отпускът по майчинство и по кое време ще забележим херцогинята още веднъж
Кога ще забележим Меган още веднъж

Може би по-скоро, в сравнение с допускаме

През 2011 година Маркъл и Енгелсън се венчаха още веднъж на брега, само че в Ямайка. Също луда женитба с доста танци и алкохол. Но това не предвеща дълъг фамилен живот, тъй като двамата се разведоха едвам две години по-късно поради " непреодолимо несходство в характерите ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от What you see, is what you get (@wycwyg) на Апр 2, 2019 в 1:12 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР