На 19 май 2018 година ще има огромен празник -

...
На 19 май 2018 година ще има огромен празник -
Коментари Харесай

Това изявление взриви всички в навечерието на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

На 19 май 2018 година ще има голям празник - тогава е сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Церемонията ще се състои в параклиса Свети Георги в Уиндзорския палат и ще е основното събитие на годината. Годежът бе разгласен през ноември 2017 година. Оттогава сватбата е тематика номер едно. В момента медиите се вълнуват от следния значим въпрос: кой ще е основният актьор, поканен на тържеството. Той ще забавлява гостите и ще се подреди на второ място след младоженците по количество получено внимание.


Засега публични изказвания по този мотив няма, само че в пресата бе публикувана информация, че въпросният актьор ще е Елтън Джон. Известно е, че 70-годишният артист е решил да постави завършек на музикалната си кариера, само че преди да се насочи в подобаващ отпуск, той ще тръгне на " прощално турне ". Графикът на концертите от дълго време е плануван.

Внезапно обаче той анулира две свои участия, планувани за деня на сватбата и деня преди самото празненство.



Неговото наличие на сватбата на член на кралското семейство е доста евентуално и алегорично. Все отново по време на погребението на принцеса Даяна на 6 септември 1997 година, преди 20 години, в фамилното имение на Спенсърови в Нортхемптъншир, Елтън Джон изпя песента «Candle in the Wind».



Той бе непосредствен с Даяна и във всяко изявление я наричаше " приказен другар ". Списанието People Magazine попита от артиста, какво е сега отношението му към тази, може да се каче, към този момент историческа персона. " Много я обичах. Тя бе спорна фигура за някои, само че не и за мен. Обичах я, тъй като тя направи ужасно доста за инфектираните със СПИН, тя беше доста добър мой другар. Имаше моменти обаче, когато ние спирахме да си поддържаме връзка ", сподели Джон.



" Помня лятото, когато Джани Версаче бе погубен (15 юли 1997 година). Даяна ми се обади, сдобрихме се. След шест седмици аз в същия дом разбрах, че тя е мъртва. Просто не можех да допускам какво се случва ", споделя още артистът.

Когато принцеса Даяна и Елтън Джон стават другари, към този момент е било известно за хомосексуалните пристрастености на актьора. Певецът е живял с мъж, с канадския кинорежисьор Дейвид Ферниш. Но, очевидно, тя не се е тормозила от това и е оценила Елтън по неговите качества и гений.

Певецът удостовери също, че в този момент той контактува с децата на Даяна: принцовете Хари и Уилям.



" Миналото лято прекарах известно време с Хари в Сицилия. Мога да кажа, че той е влюбен до уши. Не сме си говорили доста за персоналните му каузи, само че той ми сподели, че е влюбен. Аз му споделих, че това е прелестно. И двамата принцове са доста щастливи. Това е всичко, което може да се пожелае на един човек ", признава Елтън Джон.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР